SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mezarlıkta Trafik Kazası

A- A+ PAYLAŞ

Şehir Mezarlığı’nda bir pikap cenaze aracına çarptı. Cenaze aracının sürücüsü ve imam yaralandılar. Doğanşehir'deki kazada da 5 kişinin yaralandığı bildirildi.

MEZARLIKTA..
Yönetimindeki 06..51 plakalı pikapla öğle saatlerinde mezar ziyaretine gelen 20 yaşlarındaki A.O., Şehir Mezarlığı içerisinde 55. caddeden gelirken, cenaze defni sonrası 2. caddeden müdürlüğe dönmekte olan 40 yaşındaki M.M. yönetimindeki 44..103 plakalı cenaze aracına çarptı. Kaza sırasında cenaze aracının sürücüsü ile araçta bulunan 45 yaşındaki imam M.D. yaralandılar. Yaralılar Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi edilirken, her iki araçta 6 bin YTL’lik maddi hasar meydana geldiği bildirildi.

DOĞANŞEHİR'DE 5 YARALI
Bu arada Doğanşehir İlçesi'ne bağlı Kurucuova Beldesi Kalecik Mezrası'nda meydana gelen kazada, Mustafa Karcı'nın kullandığı otomobil, yoğun sis nedeniyle yoldan çıkarak dereye uçtu. Kazada sürücü Mustafa Karcı ile otomobilde bulunan Mehmet ve Fatma Karcı, Abuzer ve Ayşe Aktürk yaralandı. Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Fatma ve Mehmet Karcı, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edilerek, burada yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.
Kazaya görüş mesafesini azaltan yoğun sis ile dikkatsizlik ve tedbirsizliğin neden olduğu ifade edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız