SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Mezbahane Yapacağız'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, kasap esnafından mezbahane ile ilgili istekler geldiğini, bu istekleri karşılamak amacıyla Hayvan Pazarında mezbahane yaptıracaklarını söyledi.

Çakır'ın Kasap Pazarı esnafına yaptığı ziyaretle ilgili belediye basın bülteni şöyle:

"Halk günlerinin yanı sıra esnaf gezilerini de sürdüren ve sorunları vatandaşların ağzından birebir dinleyen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kasap Pazarı esnaflarını ziyaret ederek kendileriyle sohbet etti.

Esnaf gezisine Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, Akpınar Mahalle Muhtarı Seyit Ahmet Acar ile Kasap Pazarı Esnafları Derneği Başkanı İsmet Narinç ve esnaflar katıldılar.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, kasap esnafından mezbahane ile ilgili istekler geldiğini, bu istekleri karşılamak amacıyla Hayvan Pazarında bir takım düzenlemeler yaparak, buraya daha modern bir mezbahane kuracaklarını söyledi.

Başkan Çakır, vatandaşların kasap pazarında daha rahat alış veriş yapabilmeleri için de esnaf ile iş birliği içerisinde olacaklarını ve gerekli düzenlemeleri yapacaklarını belirtti.

Kasap Pazarı Esnafları Derneği Başkanı İsmet Narinç ise, her fırsatta esnaflar ile bir araya gelerek sorunlarını dinleyen ve bu sorunlara kısa sürede çözüm üreten Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiklerini söyledi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız