SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mezbelelik" Oto Parkı!

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:25:56
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın eski valisi Ulvi Saran tarafından "özel" olarak takip edilen işlemler ve uygulamalarla boşaltılan Vilayet Parkı, şimdi ağaçlarının altında otoların parkettiği, geceleri ise ıssızlığı ve sessizliği nedeniyle geçmekten korkulan bir yer haline geldi.

Vilayet binasının arkasında bulunan ve eski vali Ulvi Saran'ın, tayini çıktıktan sonra "bir hayli uzattığı" ayrılış süresinde özel takiple ve polis birlikleri yığılarak boşaltılıp müstecirinin elinden alınan ve insanlara hizmet veren yeşil bir alan olmaktan çıkarılan Vilayet Parkı, geçen sürede herhangi bir düzenleme yapılmayınca, şehrin merkezinde "mezbelelik" halde bir otoparka dönüştü. 

Gündüzleri madde bağımlıları ve başıboş kişilerin mekanı haline gelen, geceleri de uygunsuzluklara sahne olduğu öne sürülen parkla ilgili olarak yeni Vali Vasip Şahin'in nasıl bir yöntem izleyeceği merak konusu oldu.

Bu arada, parkı kiralayıp işletmek isteyen bazı grupların siyasi aracılar kullanarak bazı girişimlerde bulunduğu öne sürülürken, bu işlere aracı olan siyasilerin kimler olduğu merak ediliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız