SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mezuniyet Gecesi Yaptılar

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:22:22
Mezuniyet Gecesi Yaptılar
A- A+ PAYLAŞ

Gazi İlkokulu 4-D sınıfı öğrencileri mezuniyetlerini düzenlenen programla kutladı. Ortaokula geçmenin sevincini kep atarak yaşayan öğrenciler, çalınan müzikler eşliğinde doyasıya eğlendi. 

Gazi İlkokulu 4-D sınıfı öğrencilerinin mezuniyet töreni, Havuzbaşı Tesislerinde gerçekleştirildi. Törene Gazi İlkokulu 4-D sınıfı öğrencileri, okul müdürü Celal Çelikbaş ve öğretmenleri Murat Orhan ile öğrencilerin aileleri katıldı.

Okul Müdürü Celal Çelikbaş, öğrencilerin düzenlenen mezuniyet törenini ileride buruk bir sevinçle hatırlayacaklarını belirterek, bugünün onlar adına çok özel bir anlam ifade ettiğini söyledi. 

Gazi İlkokulu 4-D sınıfı öğretmeni Murat Orhan da 4 koca yılın çok çabuk geçtiğini belirterek, öğrencilerinin ileride hedeflerine ulaşmalarını, mutlu bir hayat sürmelerini diledi. 

4-D sınıfını temsilen ise Beril Eren bir konuşma yaptı. Eren, 4 yıllık eğitimleri süresince iyiyi ve kötüyü ayırt etmeyi, insana değer vermeyi öğrendiklerini’ söyledi.

Düzenlenen mezuniyet programında öğrencilik anılarının derlendiği fotoğraf kareleri de paylaşıldı. 4-D sınıfı öğrencileri adına öğretmen Murat Orhan’a bir de plaket takdim edildi.

Daha sonra öğrenciler ortaokula geçmenin sevincini kep atarak yaşadı. Ardından da pasta kesimi yapıldı.

Son olarak öğrenciler çalınan müzikler eşliğinde doyasıya eğlendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız