SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mezuniyetlerinin 50'nci Yılında Okulda Buluştular

0
Güncellendi - 2018-07-01 03:07:42
Mezuniyetlerinin 50'nci Yılında Okulda Buluştular
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Turan Emeksiz Lisesi 1968 mezunları, 50 yıl sonra okullarını ziyaret ederek, yıllar sonra tekrar sıralarına oturdular.

Malatya Turan Emeksiz Lisesi 1968 mezunları şimdiki adı Malatya Lisesi olan eski liselerini ziyaret etti. Mezunlar, 50 yıl sonra geldikleri okullarında eski günleri yad ettiler. Her biri farklı görevlerde bulunan ve Türkiye'nin değişik illerinden gelen 1968 mezunları, yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar.

Sosyal paylaşım sitesi üzerinden birbirlerine ulaşan eski okul arkadaşları yıllar sonra yeniden aynı sıraları paylaşmanın sevincini yaşadı. İlk günkü okul heyecanlarını duygu dolu anılarını ve anlarını hatırlayan mezunlar, önce okulun merdivenlerinde resim çekildi ardından ise okudukları sınıfa girerek, eski sıralarına oturdular.

Duygusal anların yaşandığı sınıfta, eski sınıf arkadaşları sık sık görüşmek amacıyla birbirlerinden söz aldı.

Bu arada, 50 yıl önceki mezunların okul ziyaretinde merdivende çektirdiği toplu fotoğrafa, 2018 mezunu iki öğrenci de girerek, ortamdaki duyguya ortak oldular.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Has Malatyalı (5 yıl önce)
    Burayı neden İmam Hatip Lisesi yapmamışlar ve adını değiştirmemişler acaba, gözden mi kaçmış?
    0
    0
    Yanıtla
  • nazşm llhan (5 yıl önce)
    tşk fevzi müdür güzel bir sosyal proje saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (5 yıl önce)
    Neden okul isimleri değiştirilir? Anlamakta zorluk çekiyorum. Okulun ismi Turan Emeksiz iken neden Malatya lisesi yapılır? Neden kent hafızası yok edilir? Göçebe hayatından geldik ancak, yüzyıllardır bir türlü şehirleşemedik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayri Dalan (5 yıl önce)
    Malatya'da ne güzel olaylar yaşanıyor. Festivaller, mezun buluşmaları... Sayılarının artması dileği ile. Kardeşliğimiz böyle güçlenecek.
    0
    0
    Yanıtla