SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MGC İftar Yemeği Verdi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gazeteciler Cemiyeti iftar yemeği verdi.

Rüya Düğün Salonu'nda verilen iftar yemeğine; Vali Ulvi Saran, AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, İhsan Koca ve Mehmet Şahin, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, MHP İl Başkanı Ömer Ekici ile Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, cemiyet yönetiminin yanı sıra siyasi partilerin temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda basın mensubu katıldı.

İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan Vali Ulvi Saran, "Malatya Gazeteciler Cemiyetimizin ve ayrıca medya mensuplarımızın tertip etmiş oldukları iftar münasebetiyle sizlerle bir arada bulunmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duydum. Özellikle böylesi güzel bereket ayında, güzel bir Ramazan akşamında bir arada bulunmak, içinde bulunduğumuz ayı bir huruz ve mutluluk ayı olarak idrak etmemizi ve bu çerçevede birer insan olarak sorumluluklarımızı tekrar hatırlamamızı sağlıyor. Aynı zamanda Malatya'mızın
yaşadığı sorunlara ve güncel konularına çok yakın bir ilgi duyan, her vesileyle Malatya'mızın gelişimi için çaba harcayan basın mensuplarımızın, internet medyası, özellikle de görüntülü medya alanında faaliyet gösteren medya mensuplarını bizleri bir araya getirdikleri için kutluyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız