SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MGC'den İftar Yemeği

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gazeteciler Cemiyeti tarafından iftar yemeği verildi.

Kernek Aile Göl Gazinosu'nda verilen iftar yemeğine, Vali Ulvi Saran, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve Mehmet Şahin, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik, Gazeteciler Derneği Başkanı Haydar Karaduman ve yönetim kurulunun yanı sıra kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum örgütleri ve mesleki teşekkül başkanları ve basın mensupları katıldı.

İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkanı Kemal Deniz, "Malatya Gazeteciler Cemiyeti, meslektaşlarıyla ve Malatya'mızın değerli yöneticileriyle bir arada olmaktan dolayı şeref duyuyor. Misafirlerimiz, basın mensuplarımızla bir arada iftar açtılar ve bizi şereflendirdiler. Biz, Malatya Gazeteciler Cemiyeti olarak geleneksel hale getireceğimiz iftar yemekleriyle Malatya'mızın değerli yöneticileriyle basın mensuplarımızı buluşturmak istiyoruz. Mutlaka sizlerde basın toplantıları yapıp, basın mensuplarımızı davet ediyorsunuz ama bu seferde basın mensupları sizlere ev sahipliği yapsın istedik ve bundan da çok mutlu olduk. Bu davete katıldığınız içinde gerçekten çok mutluyuz. Malatya Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi ve basın mensupları böyle toplu bir şekilde bir arada olamıyorlardı. Onlarda bu vesileyle birlikte olmanın hasretini giderdiler. İnşallah gelecek yıl, sağlık içerisinde Yüce Rabbim iftar açmayı nasip etsin" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız