SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MGC'ye Aydın'dan Konuklar

0
Güncellendi - 2016-06-03 19:44:28
MGC'ye Aydın'dan Konuklar
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonuna bağlı Ege Gazeteciler Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Aydın ve 20 kadar gazeteci Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, Aydın Büyükşehir GAzeteciler Cemiyeti mensuplarını Malatya'da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek "Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu çatısı altında bir arada olduğumuz Aydınlı meslektaşlarımızla Türkiye genelinde bir örgütlenme mücadelesini tamamladık. Şimdi Aydın ve Malatya arasında bir Gazeteciler köprüsü oluşturuluyor. Aydın'dan misafirlerimiz Malatya'yı ziyarete geldiler, buna karşı ziyaretle cevap vereceğiz. Kendilerine hoş geldin diyorum" dedi.

Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Aydın 20 kadar Gazeteciyle geldikleri Malatya'da ilk olarak Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ettiklerini belirterek "İki il arasında gazeteciler köprü olacak. Basın İlan Kurumu Şube müdürlerinin bu etkinliğine katılırken, Malatya'da dostlarımızın bulunduğu cemiyetimizi ziyarete geldik. Bu etkinliklerimiz devam edecek" diye konuştu.

Ziyaretin anısına Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyetine MGC Logolu kristal maket  ve Nezir Kızılkaya'nın yazdığı Malatya Basın Tarihi kutabı hediye edildi.

Bülten

ay1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız