SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MGC'nin Kongresi Yapıldı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gazeteciler Cemiyeti'nin 17 yıllık başkanı Haydar Karaduman, güven tazeledi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti'nin kongresi, Belediye İş Hanı'ndaki Gazeteciler Cemiyeti Yerel Basın Merkezi'nde yapıldı. Cemiyetin 17 yıldan beri başkanlığını yürüten Haydar Karaduman, tek listeyle yeniden aday oldu.

47 üyenin katıldığı kongrede konuşan 2. Başkan Kemal Deniz, basın sitesi kurulması için başlatılan çalışmaların devam ettiğini söyleyerek, bu projeyle basın mensuplarının ev sahibi olmasını hedeflediklerini söyledi.

Haydar Karaduman'ın başkan seçildiği kongrede yönetim kurulu Ali Er, Kemal Deniz, Çetin Çiftçi, Duran Özkan, Mikail Pelit, Bayram Osmanlıoğlu, Vahap Güner ve Lütfi İnan'dan oluştu.

Cemiyetin; Denetim Kurulu Şerafettin Özhan, Aziz Yiğit ve İsmail Demirci'den oluşurken, üst kurul delegeliklerine Kemal Deniz, Duran Özkan, Ali Er ve Mikail Pelit getirildiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız