SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MGG 5 Anaokulu Yapacak

A- A+ PAYLAŞ

Sümerbank Fabrikası'nı özelleştirmenin ardından düzenlenen ihaleyle satın alan ve "sanayi" inşaatı için ruhsat alıp "ticari" ruhsat gerektiren iş merkezi inşaatına başlayan Malatyalı işadamlarının oluşturduğu Malatya Girişim Grubu, Malatya'da eğitim sektörüne katkı sunmak amacıyla 5 ana okulu yaptırmak için Malatya Valiliği ile resmi protokol imzaladı.

Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz'ün makamında gerçekleşen protokol töreninde Malatya Girişim Grubu Yönetim Kurulu Üyeleri ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut hazır bulundu. İmzalanan protokol ile Malatya Girişim Grubu tarafından 5 adet anaokulunun yaptırılması resmiyet kazandı.

Öte yandan Malatya Girişim Grubu Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada ise 5 anaokulunun ilkini temelinin 2009 yılının başında atılacağı belirtilerek, şu görüşlere yer verildi:

"Bugün yaşanan küresel krize rağmen Türkiye'de ve dünyada, özel sektörde yatırımlarının durma noktasına geldiği bir süreçte Malatya tarihinin en büyük özel teşebbüs yatırımını gerçekleştirme azmini devam ettiren ve çalışmalarını sürdüren Malatya Girişim Grubu, Malatya'nın sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayacak projeleri de hayata geçirme kararı almıştır. Bu doğrultuda, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimine önemli bir yeri olan 7 yaş öncesi eğitime destek amacıyla 5 ana okulunun kentimize kazandırılması sağlanacaktır.

Malatya'nın bölgemizin cazibe merkezi olmasını arzulayan Malatya Girişim Grubu, bundan sonraki yıllarda da yine sosyal ve kültürel alanlarda gerçekleştirilecek projelere katkı sağlayacaktır. Malatya'nın bütün sosyal projelerinde ve Malatya'nın imajını yükseltecek faaliyetlerde yer almayı hedefleyen Malatya Girişim Gurubu, daha öncede Başbakanımızın önerisi ile 1 adet Sevgi Evi yapmıştı."

Bu arada Malatya Girişim Grubu'nun ortaklarından olan Yeşilyurt ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, "Malatya'nın ve bölgemizin cazibe merkezi olmasını arzulayan Malatya Girişim Grubu, bundan sonraki yıllarda da yine sosyal, ekonomik ve kültürel alanlarda gerçekleştirilecek projelere katkı sağlayacaktır. Malatya'nın bütün sosyal projelerinde ve Malatya'nın imajını yükseltecek faaliyetlerde yer almayı hedefleyen Malatya Girişim Grubu, bu tür sosyal, kültürel ve ekonomik katkılarını her yıl devam ettirecektir" ifadelerini kullandı.

Kavuk, yapacakları 5 ana okulunun bir başlangıç olacağına da dikkat çekti.

Malatya Girişim Grubu A.Ş adına, Mustafa Başdemir, Mehmet Kavuk, Yalçın Geyik, Ali Taner ve Selim Ilıcak tarafından tamamı yaptırılarak, hibe edilecek olan 4 derslikli 5 anaokulu , Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2004/58 tip proje olarak inşa edilecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız