SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MGHS Hentbol Takımı 2. Ligi İstiyor

0
Güncellendi - 2016-05-31 01:09:10
MGHS Hentbol Takımı 2. Ligi İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Hentbol Takımı’nın hedefi 2. Lige yükselmek.

Türkiye Hentbol Federasyonun 2016 yılı faaliyet programında yer alan ve 28-30 Mayıs tarihleri arasında Yeşiltepe Spor Salonu'nda yapılan Hentbol Erkekler Bölgesel Lig 2. Lige terfi müsabakaları tamamlandı.

Bölgesel Lig 2. Lige terfi müsabakalarında Batman, Malatya, Siirt ve Şırnak illerinde toplamda 6 kulüp mücadele etti.

Yapılan birbirinden çelişmeli Hentbol Erkekler Bölgesel Lig 2. Lige terfi müsabakalarını Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü grubu namağlup tamamlayarak 28 Haziran'da Ankara'da yapılacak olan Hentbol 2. Lige Yükselme Play-Off Şampiyonasında katılma hakkı kazandı.

Takım antrenörü Yeliz Fırat, Hentbol Erkekler Bölgesel Lig 2. Lige terfi müsabakalarında iyi bir performans ortaya koyarak, namağlup Play-Off’larda mücadele etme hakkını kazandıklarını ifade etti.

Fırat, iyi bir ekiplerinin olduğuna dikkat çekerek, aynı başarıyı Ankara'da yapılacak olan Hentbol 2. Lige Yükselme Play-Off Şampiyonası’nda da gösterip, 2. Lige yükselmek istediklerini kaydetti.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü de, elde edilen başarıdan dolayı tebrik mesajı yayınladı.

Müdürlük tarafından yapılan açıklamada, “Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak 2. Lige Yükselme Play-Off Şampiyonasına katılma hakkı kazanan hentbolcularımızı ve antrenörleri Yeliz Fırat'ı tebrik eder,  2. Lige Yükselme Play-Off Şampiyonasında başarılar dileriz” denildi.

Yeni Malatya Gazetesi

mghshentbol

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • mıçı (7 yıl önce)
    Gürkancım tebrikler.
    0
    0
    Yanıtla