SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MGTC'de Görev Bölümü

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:11:31
MGTC'de Görev Bölümü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti’nde 19 Temmuz Cumartesi günü yapılan genel kurul sonrasında göreve seçilen Yönetim Kurulu Başkanı Mikail Pelit başkanlığında toplanarak görev dağılımı yapıldı.

Başkan yardımcılıklarına Güneş TV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Duran Özkan, Bu Sabah Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Aydın, Vuslat TV Haber ve Spor Müdürü Murat Akkaya, Genel Sekreterliğe TV Malatya Genel Müdürü Serdar Barut, Saymanlığa Kral Radyo imtiyaz sahibi Umut Bozkurtoğlu getirildi.

Cemiyet binasında yapılan toplantıda, yönetim kurulu üyeleri Kemal Deniz, İbrahim Göçmen, Ahmet Keskin ve Leyla Yüksek de bulundu.

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Mikail Pelit, yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek Ramazan Bayramından sonra hızlı bir çalışma temposuna gireceklerini söyledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız