SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MGTC'de Yeni Başkan Deniz

0
Güncellendi - 2016-07-20 19:56:01
MGTC'de Yeni Başkan Deniz
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti’nde gerçekleştirilen olağan genel kurulu sonrası başkanlığa Kemal Deniz seçildi.

2013 yılında kurulan MGTC’de 2. Olağan genel kurulu cemiyet binasında gerçekleştirildi. Naci Şavata’nın divan kurulu başkanlığını yaptığı genel kurulda ilk Yönetim ve Denetim Kurulu raporları İbra edildi.

Tüzük gereği 2 yıllık başkanlık görevini bırakan Mikail Pelit yaptığı konuşmada Türkiye'nin olağanüstü bir dönemden geçtiğini ifade ederek “15 Temmuz tarihinde Türkiye ciddi bir terör saldırısına maruz kaldı. Ancak bu saldırı milletimizin sağduyusu ile önlendi. Burada Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yararları da acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti olarak görevde bulundukları süre zarfında örnek bir cemiyet olmak için çalıştıklarını kaydeden Pelit, “Tüzüğümüz de bir yer alan bir maddeye göre, başkanlarımız sadece bir dönem başkanlık yapıyor. Bu da tüzüğümüz açısından demokrasi açısından önemli bir duruştur. Derneğimizin kurucu Başkanı Sayın Ahmet Keskin'den sonra ikinci başkan olarak aldığım görevi başarıyla yürüdüğümüzü düşünüyorum. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma burada teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Daha sonra tek liste halinde gidilen seçimde MGTC’nin başkanlığına Kemal Demiz getirildi. Deniz seçim sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında “Ben bir Malatya aşığıyım büyük çalışmalar yaptık. Malatya basını daha güzel daha iyi şartlarda çalışması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti’nde çok önemli demokratik bir özelliğin mevcut olduğunu hatırlatan Deniz, “Bizim cemiyetimiz de başkanlık yapanın başkanlıktan emekli olması gerekmiyor. Bir dönem başkanlık yaptıktan sonra aldığımız bayrağı daha ileriye taşıyacak daha gayretli bir gazeteci arkadaşımıza devrediyoruz. Masa başı gazetecilik yapmıyoruz ve bunu da tasvip etmiyoruz. Basının dördüncü kuvvet olduğunun bilinciyle hareket ederek çalışma arkadaşlarımıza başarılar diliyor, önümüzde güzel projelere imza atacağımızı ifade ediyor katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kemal Deniz’in Başkanlığında oluşturulan Cemiyet Yönetimi’nde ise şu isimler yer aldı:

“Ahmet Keskin, M.Duran Özkan, Serdar Barut, Mikail Pelit, M.Umut Bozkurtoğlu, Büşra Ünal, Cahit Özçelik, Murat Çolak, Bayram Güder ve Ömer Çelik”

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti’nin Üst Kurul Delegeleri ise Kemal Deniz, M.Duran Özkan, Serdar Barut ve Ahmet Keskin’den oluşuyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız