SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bulut: "MHK Başkanını Aramam mı Gerekiyor!?"

0
Güncellendi - 2019-04-11 00:24:38
Bulut:
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik patronu Erol Bulut, Galatasaray ile ligin 27.haftasında deplasmanda oynadıkları karşılaşmada, maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu ile İstanbul ekibinin teknik direktörü Fatih Terim arasındaki diyalogla ilgili, "Doğru değil. Orada 2-3 dakikalık bir izah etme muhabbeti var. O sonra 45 artıya eklendi ondan sonra penaltı oldu. Hakemin teknik direktöre hiçbir şey izah etmesi gerekmiyor" yorumunda bulundu.

Süper Ligin 27.haftasında İstanbul'da Türk Telekom Stadyumu'nda Galatasaray ile Evkur Yeni Malatyaspor arasında oynanan karşılaşmada karşılaşmanın orta hakemi Yaşar Kemal Uğurlu ile Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim arasında yaşanan diyalog çok konuşulmuştu.

Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, Uğurlu'nun Fatih Terim'e iptal edilen golle ilgili yaptığı izahla ilgili şunları söyledi:

"Doğru değil. Orada 2-3 dakikalık bir izah etme muhabbeti var. O sonra 45 artıya eklendi ondan sonra penaltı oldu. Hakemin teknik direktöre hiçbir şey izah etmesi gerekmiyor. O zaman bende konuşmak istediğimde bu gerçekleşmiyor veya dördüncü hakem tarafından bize tribün gösteriliyor. 'Hocam devam ederseniz tribüne göndeririz' deniliyor. Bu da doğru değil. O zaman orta hakemle zaten konuşamıyorsun, dördüncü hakemle de konuşamadığın zaman kiminle konuşmam gerekiyor? MHK başkanını oradan telefonla mı aramam gerekiyor? Birileriyle konuşmamız gerekiyor. Onunla konuşma, bununla konuşma... O zaman her iki tarafa da aynı olması lazım."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • mehmet (5 yıl önce)
    Bu büyük rezalet,istanbul büyükleri arasında yaşansaydı.Türkiye bu konuyu haftalarca konuşur,yer yerinden oynardı.Öyle bir rezalet ki,bu fotoğrafa bakan biri hakemin fatih terimi, ikna etmeye çalıştığını,birşeyleri açıklamak zorunda olduğunu anlamaması için eşek olması gerekir.Hakemlerin otoritesi bitmiş,bu müessesenin saygısı kalmamış .Sen hakemsin,Maç esnasında takım oyuncu ve yöneticisiyle gizlice konuşamazsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz Özcan ?. (5 yıl önce)
    Hakem efendi Fatih Terim anlat anlat heyecanlı oluyor sen maçın hakemi yoksa Galatasaray ın hakemimisin ilk defa buna benzer bir görüntüye şahit olduk.
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim (5 yıl önce)
    Aslında bu konunun yeterince gündeme gelmemiştir. Zaten o diyalogdan sonra ip koptu. Dikkat ederseniz penaltıyı da çok rahat verdi. Aslında sözün bittiği nokta.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkem ve Malatyam (5 yıl önce)
    Bu durumun yaşandığı başka kulüp var mı acaba. Ha GS'ın ayrıcalığı var neden GS lisesi mezunu olmayan hiçbir kimse kulübü yönetemez . vay be Kendi içindeki kaçan vatan hainini atamayan bir kulüp yorum yok. GS kulübesi bağırarak maç kazanıyor korku imparatorluğu. Devam devam yola devam bu şekilde çokkkk kazandınız. Bu durum ancak bu ülkede olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (5 yıl önce)
    Malatya da gereğini yapmamız lazım taraftar futbolcu teknik ekip olarak. O kupa Malatyaya gelmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Fatih Terim kim kardeşim, sen oturmuş ona anlatıyorsun, sen bir hakemsin, ne traktörle ne de topçu ile muhatap olamazsın, verirsin kararını, beğenmezse beğenmesin, itiraz edeni uyarırsın, akıllanmazsa sarı gösterirsin, daha da olmadı kırmızıya çevirip atarsın dışarı, traktörde de seyircinin arasına gönderirsin gider biter VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla