SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHK Düdüğü Eline Aldı...!

A- A+ PAYLAŞ

Turkcell Süper Lig'in ilk 4 haftasında yaşanan hatalar üzerine MHK düğmeye bastı... Birçok usta hakem kızağa çekilirken, Turkcell Süper Lig'in vazgeçilmez isimlerinden üçü Lig A'ya yollandı..

MHK tarafından beş isme Turkcell Süper Lig'de ilk kez görev verildi.. Bu sezon A klasmanına yükseltilen genç hakemler Mustafa İlker Coşkun, Cemil Şensöz, Barış Şimşek, Uğur Söylemez ve Halis Özkahya ilk kez Turkcell Süper Lig'de düdük çalarken, 3 usta isim bu hafta Turk Telekom Lig A'da görev yapacak..

USTALAR LİG A'YA
Türk Telekom Lig A'da 4. hafta maçlarını yönetecek hakemler içinde kuşkusuz üç isim dikkat çekiyor. Yunus Yıldırım, Bülent Demirlek ve Fırat Aydınus bu hafta Lig A'da görev yapacak...

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre Lig A'da haftanın maçlarında görev yapacak hakemler şöyle:

9 Eylül Cumartesi:
20.00 Karşıyaka-İstanbulspor: Yıldıray Arslan
20.00 Eskişehirspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Yunus Yıldırım
20.00 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Diyarbakırspor: Gökhan Güneşer
10 Eylül Pazar:
16.00 Gençlerbirliği OFTAŞ Spor-Türk Telekomspor: Hakan Ceylan
16.00 Uşakspor-Akçaabat Sebatspor: Serkan Bal
20.00 Malatyaspor-Altay: Fırat Aydınus
16.00 Mardinspor-Orduspor: Koray Gençerler
20.00 Samsunspor-Kasımpaşa: Bülent Demirlek
11 Eylül Pazartesi:
20.00 Kocaelispor-Elazığspor: Özgür Yankaya

MHK'nın bu atamalarla kimsenin vazgeçilmez olmadığını ve her hakemin her katagoride maç yönetmeye hazırlıklı olması mesajını verdiği ileri sürüldü...

Bilindiği gibi Beşiktaş-Konyaspor ve Sakaryaspor-Fenerbahçe maçında yaşanan hakem hataları 4. haftaya damga vurmuş ve ligin daha önceki haftalarında da hakemlerin performansındaki genel durum nedeniyle MHK Başkanı bir açıklama yaparak sert önlemler alacağı mesajını vermişti...

Bu hafta maç alamayan usta hakemler şöyle: Selçuk Dereli, Cem Papila, İsmet Arzuman, Cüneyt Çakır, Yılnur Önen, Özgüç Türkalp, Cem Deda, Kuddusi Müftüoğlu, Zafer Önder İpek, Çetin Sarıgül, Tolga Özkalfa...

Bu isimlerden Zafer Önder İpek çok tartışılan Beşiktaş Konyaspor, Kuddusi Müftüoğlu ise Sakaryaspor-Fenerbahçe maçındaki yönetimleri nedeniyle çok eleştirilmişti... Her iki hakeminde en az 4 maç dinlendirilmesi bekleniyordu.. Ancak başta Selçuk Dereli ve Cüneyt Çakır gibi FIFA kokartlı hakemlerinde bu hafta maç almaması MHK'nın bu hakemlere ayağınızı denk alın uyarısı olarak yorumlandı..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız