SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHK Hakemleri Açıkladı

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig'de ve Malatya Belediyespor'un yeraldığı 3. lig 1. grupta haftanın maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Pazar günkü İstanbulspor- Malatyaspor maçını Kocaeli Bölgesi'nin Süper Lig Klasman hakemlerinden Cüneyt Bakıroğlu, Malatya Belediyespor- Aksarayspor maçını da Sakarya Bölgesi'nin B klasman hakemlerinden Yasin Subaşı yönetecekler. Pazar günkü Malatyaspor maçının hakemi Bakıroğlu, 16 Aralık'ta Malatya'da oynanan ve ev sahibi takımın 3-2 galip geldiği Malatyaspor- Elazığspor maçını da yönetmişti. Bu arada, Malatya Bölgesi'nin Süper Lig klasman hakemlerinden Suat Arslanboğa da 22 Mart Cumartesi günü Sakarya'da oynanacak olan Sakaryaspor- Kartalspor maçında görevlendirildi.

1. LİGDE..
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan açıklamaya göre, Bank Asya 1. Lig'in 27. haftasında oynanacak maçlarda görev alacak hakemler şöyle:

"* 22 Mart Cumartesi
13:00 Sakaryaspor - Kartalspor: Suat Arslanboğa

* 23 Mart Pazar
13:00 Diyarbakırspor - Eskişehirspor: Fırat Aydınus
13:00 Kayseri Erciyesspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Vedat Yüksel
13:00 Samsunspor - Mardinspor: Sinan Cem İyihuylu
13:00 Elazığspor - Kocaelispor: Selçuk Dereli
13:00 Orduspor - Boluspor: Süleyman Abay
13:00 Altay - Giresunspor: Mustafa İlker Coşkun (Seyircisiz)
13:00 İstanbulspor - Malatyaspor: Cüneyt Bakıroğlu, Uygar Bebek, Murat Öztürk, 4. hakem Mesut Çarık

* 24 Mart Pazartesi
19:00 Antalyaspor - Karşıyaka: Bülent Yıldırım"

3. LİG 1. GRUPTA..
3. Lig 1. grupta da haftanın maçlarını yönetecek hakemler şunlar:

"* 23 Mart Pazar
Batman Petrolspor - Cizrespor: Fayat Bakan
Bingöl Belediyespor - Karsspor: Barış Kezer
Nusaybin Demirspor - Kilis Belediyespor: Onur Salık
Mezitlispor - Antakyaspor: Barış Baydemir
13.30'da Malatya Belediyespor - Aksarayspor: Yasin Subaşı,Necip Onur Akar, Atilla Karaoğlan, 4. hakem Ömer Murat Ülger
Ceyhanspor - Siirtspor: Hakkı Güler
Şırnakspor - Belediye Vanspor : Adem Sarıtaş"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız