SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHK'nin Yeni Başkanı Ok..

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Trabzon'da yaptığı toplantıda Turkcell Süper Ligi'ndeki kulüplerin, seçme hakkı kendilerine ait olmak üzere yabancı uyruklu 7 oyuncuyla sözleşme imzalayabileceklerini karara bağladı. Yönetim Kurulu, müsabaka isim listesine yazılacak 7 yabancı uyruklu oyuncudan, aynı anda sahada en fazla 6'sının oynayabileceğini kararlaştırdı.

Yönetim Kurulu toplantısında, Turkcell Süper Lig takımlarının 18 kişilik maç kadrolarında kulübüne tescil edildiği tarihten en az iki yıl süre geçmiş, 1.1.1985 ve daha sonra doğmuş bir oyuncu bulundurmaları zorunlu kılındı.

Yönetim Kurulu, Mustafa Çulcu'nun istifasıyla boşalan Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na Hilmi Ok'u, istifa eden üyelerin yerine de yenilerini atadı. Ok başkanlığındaki MHK şu üyelerden oluştu: Sabri Çelik, Taner Yalçındağ, Serdar Tatlı, Hikmet Öksüzoğlu, Onur Sorguç, Sürhat Müniroğlu, Fethi Heper, Hatip Çopur. Yedek üyeler: Ali Uluyol, Ahmet Erdoğan, Mustafa Arslan, Ahmet Orgun, Nazif Altınpınar, Metin Karaaslan, Hicabi Menteş, Abdullah Kaya, Metin Begüm.

Yönetim Kurulu, Nüzhet Kiper Bağış'ın vefatıyla boşalan Genel Sekreter Vekilliği'ne Gıyasettin Şenman'ı getirdi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun "Sevgi Çocukları" projesi kapsamında Siirt Yetiştirme Yurt ve Yuvası bünyesinde yaptırdığı sahaya ise Nüzhet Kiper Bağış adının verilmesini kararlaştırdı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız