SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP 5 İlçede Kongre Yaptı

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ‘nin Hekimhan, Yeşilyurt, Yazıhan Arapgir ve Kuluncak ilçe kongreleri hafta sonunda yapıldı.

YEŞİLYURT KONGRESİ
MHP ilçe Kongrelerinden ilki cumartesi günü Yeşilyurt’ta yapıldı. Kongreyi Malatya eski Milletvekili Namık Hakan Durhan ile MHP İl Başkanı Ömer Ekici’de izledi.

Kongrede yönetim şu isimlerden oluştu:

Erdal Taşdemir (Başkan), Mevlüt Bozkurt, Doğan Bahçıvan, A.Turan Tekdoğan, Feyzi Akel, Naim Özdemir, Mahmut Hasdemir, Bülent Kaya, A.Deniz Kuruçay, Bayram Sığırcı, Mehmet Çubukçu

ARAPGİR KONGRESİ
MHP Arapgir İlçe kongresi’nde başkanlığa Nejat Güzeler seçildi.

Yönetim kurulunda görev alan isimler şunlar:

Nejat Güzeler(Başkan), Şenol Sekizsu (2.Başkan), Fevzi Avcı, Makbule Ulucan, Hüseyin Sinan, Yusuf Aşutkalıoğlu, Murat Yüksel, Erdal Üstündağ, Mustafa Bölükbaşı, Erol Sağlam, Ferit Devrim

YAZIHAN KONGRESİ
Yazıhan MHP İlçe başkanlığına yapılan kongrede Hasan Basri Kaya seçildi.

MHP Yazıhan İlçe Yönetimi'ne şu isimler seçildi:

Hasan Basri Kaya (Başkan), Hacı Kılıç, Vahap Kızılkaya, A.Fuat Şatır, Hasan İlhan, Kemal Korkmaz, Nedim Aslan, Nevzat Doğan, Ahmet Kıroğlan, Kaya Çıblak, Zafer Aslan

KULUNCAK KONGRESİ
MHP Kuluncak ilçe kongresinde başkanlığa Lütfi Yılmaz seçildi. Yılmaz başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Lütfi Yılmaz (Başkan), Mustafa Eser, Mustafa Yetiz, Mustafa Yıldız, Hasan Gürbüz, Bekir Doğan, Ömer Sağlam, M.Ali Sağlam, Bekir Şekerci, Süleyman Zengin, Fatih Güzel Selatin Kılıç.

HEKİMHAN KONGRESİ
MHP’nin Hekimhan ilçe başkanlığına yapılan kongrede Adnan Çetin seçildi.

MHP Hekimhan yönetiminde şu isimler görev aldı:

Adnan Çetin (Başkan), Ali Kılıç, Aydın Kuzucu, İrfan Özdemir, Süleyman Bayram, Halil İbrahim Koçyiğit, Remzi Şekerci, İbrahim Avcu, Salman Doğan, Halil İbrahim İzci; Doğan Ünal ve Hasan Yıldırım.

FOTO: MHP Yeşilyurt İlçe Kongresi (MHP Basın Merkezi)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız