SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP Adayı Kaza Geçirdi

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:43:20
MHP Adayı Kaza Geçirdi
A- A+ PAYLAŞ

MHP milletvekili adayının da içerisinde bulunduğu otomobil, havaalanı kavşağında kaza yaptı. MHP'nin 4. sıra Milletvekili Adayı Hakan Kalkan (alttaki fotoğrafta) ile biri otomobil sürücüsü olan ve MHP 2. sıra adayı Hakan Yılmaz'ın yeğeni olduğu bildirilen genç ile pikap sürücüsü yaralandılar.

Erhaç Havalimanı kavşağında; MHP 2. sıra adayı Hakan Yılmaz'ın aracını kullanan yeğeni Emre Bingöl, MHP 4. sıra adayı Hakan Kalkan'ı havalimanına götürmekte olan otomobil, resmi bir kuruma ait olduğu belirtilen çift kabinli pikap ile çarpıştı. Pikap, çarpmanın etkisiyle, yoldan savruldu ve kavşaktaki refüje bindirdi. Kazada, pikabın adı öğrenilemeyen sürücüsü ile otomobilin sürücüsü Emre Bingöl ve MHP Milletvekili Adayı Kalkan hafif yaralandılar. Ambulansla hastaneye kaldırılan Kalkan, Bingöl ve pikap sürücüsü tedavi edilirken, kazayı öğrenen MHP'liler hastaneye akın ettiler. Yaralılar tedavileri tamamlandıktan sonra taburcu edildiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız