SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP Adayları Ziyaretlerde

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:39:26
MHP Adayları Ziyaretlerde
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adaylarından bir grup, bazı yöneticilerle birlikte Turan Emeksiz 77'liler Derneği'ni ziyaret ettiler.

MHP 2. sıra adayı Hakan Yılmaz, 3. sıra adayı Güzün Koçak ile 5. sıra adayı Hakan Kalkan, beraberlerinde MHP İl Başkan Yardımcısı Çetin Şencan ve İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Gülay'la birlikte ziyaret ettikleri Turan Emeksiz 77'liler Derneği'nde, başkan Zeynel Abidin Bulucu ile yöneticiler ve dernek üyelerinden bir grup tarafından ağırlandılar.

Dernek Başkanı Bulucu, şimdiki adı Malatya Lisesi olan Turan Emeksiz Lisesi'ni 1976- 1977 eğitim ve öğretim yılında bitirenler olarak, yıllar sonra biraraya gelebilmek, dayanışmak amacıyla derneği kurduklarını belirtti.

MHP'li konuklar da, 7 Haziran genel seçimleri kapsamında ziyaretlerde bulunduklarını belirterek, seçilmeleri halinde Malatya'ya hizmet için çaba göstereceklerini, bunun için her kesimden destek beklediklerini bildirdiler.

YILDIZ AKÇADAĞ'DA..

MHP'nin 1. sıra milletvekili adayı Arif Yıldız da, Akçada ilçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. 

Esnaflar, işsizlikten ve piyasadaki durgunluktan şikayet ettiler. Yıldız ise AKP iktidarıyla Akçadağ’ın kaderine terk edildiğini, hiçbir hizmetin alınamadığını söyledi. İktidar yolunun Akçadağ’dan geçtiğini belirten Yıldız, bunun da Akçadağ’ın tek yürek, tek yumruk olmasından geçtiğini belirtti. Hem Akçadağ’ın hem Malatya’nın hem de Türkiye’nin sorunlarını iyi bildiklerini vurgulayan Yıldız, MHP’nin Akçadağ ve Malatya genelinde birinci, Türkiye’de de iktidar olmasıyla hem esnafların hem de vatandaşların tüm sorunlarını çözecek kadrolara sahip olduklarını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız