SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP Adaylarını Tanıttı

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, "MHP; başkaları gibi, ortam dinlemesi, arabanın içi, dışı, yatak odası, video kaset, yeraltı, yer üstü, bel altı, bel üstü yollara da tenezzül etmez" dedi. MHP'nin bu organizasyonda daha önce kamuoyuna yansıyan 13 aday adayının yanı sıra 14'üncü isim olarak Prof.Dr. Hasan Tunç'u tanıttığı gözlendi.

MHP Malatya Aday Adayları Tanıtım Toplantısı, Sabancı Kültür Merkezi'nde yapıldı. Toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, Giresun Milletvekili Murat Özkan, Kocaeli Milletvekili Cumali Durmuş, İstanbul Milletvekili Atilla Kaya, İl Başkanı Arif Yıldız, MYK Üyeleri Kadir Şekerçi ve Yavuz Temizer ile milletvekili aday adayları katıldılar. Toplantıda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, "75 gün sonra millet iradesinin, milliyetçi iradeye dönüşmek suretiyle bir dönem Cenabı Allah'ın izni, milletimizin de teveccühü ile tarihte olması gereken yerde yerini alacaktır. Ülkemizin ve milletimizin karşı karşıya bulunduğu sorunların ağırlığı ve derinliği dikkate alındığında bu görev değişikliğinin olması, bir zorunluluğun ötesinde mecburiyet haline gelmiş bulunmaktadır. Sandık hesaplaşma günüdür. MHP bu hesaplaşma gününde vardır. Oraya doğru gitmektedir ve kararlıdır. MHP; başkaları gibi, ortam dinlemesi, arabanın içi, dışı, yatak odası, video kaset, yeraltı, yer üstü, bel altı, bel üstü yollara da tenezzül etmeden Recep Tayyip Erdoğan'ı geldiği yere gönderecektir" ifadelerini kaydetti.

MHP İl Başkanı Arif Yıldız ise, "Bu heyecan, 1999 yılındaki heyecanla eşdeğerdir. MHP, bu aşamada daha aday adayları seçim bölgeleri sahaya inmeden 2. milletvekilini garanti altına alınmıştır. Bundan sonrada çalışmalarımıza devam ettiğimizde Allah'ın izniyle MHP, Malatya'da gerçek yerini bulmuş olacaktır" dedi. Yıldız, parti il yönetiminin her hafta cuma namazını ayrı bir camide kılarak, gittikleri bölgedeki vatandaşların ve esnafların sorunlarını dinlediklerini söyledi.

Toplantının sonunda MHP Milletvekili Aday Adayları olan Ali Bilici, Ali Kalkan, Aydın Derin, Goncagül Çelebioğlu, Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, Hakan Keleş, Mehmet Torun, Saime Palancıoğlu, Dr.Übeyt Akçin, Ömer Ekici, Adem Özbay, Yaşar Özer, Prof.Dr.Hasan Tunç ve İbrahim Kara'nın öz geçmişleri okundu.

Aday adayları, sahneye davet edilerek, katılımcıları selamladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız