SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP Adaylarının Dayanışması

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:49:36
MHP Adaylarının Dayanışması
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık, Partisinin Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Vahdettin Mumcu’nun Sıtmapınarı’ndaki seçim bürosunun açılışına katıldı. Açılışın ardından Kanalboyu esnaflarını ziyaret eden Kıtlık, sıkıntı ve talepleri dinledi. Kıtlık ziyaretleri esnasında Kanalboyu ve Kernek ile ilgili projelerini de esnaflarla paylaştı.

Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık ve MHP İl Teşkilatı, MHP Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Vahdettin Mumcu’nun Sıtmapınarı’ndaki seçim bürosunun açılışına katıldı.

Burada konuşan MHP İl Başkanı Arif Yıldız, 30 Mart yerel seçimlerinin diğer seçimlerden farklı olduğuna vurgu yaparak, oy kullanılırken iyice düşünüp öyle karar verilmesi gerektiğini ifade etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık seçim bürosu açılışının ardından Kanalboyu esnaflarını ziyaret ederek, sıkıntı ve talepleri dinledi. Kıtlık ziyaretleri esnasında Kanalboyu ve Kernek ile ilgili projelerini de esnaflarla paylaştı.

Malatya’nın vitrini sayılan Kanalboyu’na ve Kernek Meydanına yakışmayan düzenlemelerin yapıldığını söyleyen Kıtlık, kendisinin göreve gelmesi ile buraları beton yığınlarından ve gereksiz düzenlemelerden kurtaracağını ve Kernek’in yeşil dokusuna uygun mimari projeler uygulayacaklarını belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız