SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP Battalgazi Samanlı İle Devam

0
Güncellendi - 2017-08-05 17:44:25
MHP Battalgazi Samanlı İle Devam
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Battalgazi İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen kongre ile mevcut başkan Mesut Samanlı güven tazeledi.

Malatya Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen ve tek liste halinde gidilen kongrede mevcut başkan Mesut Samanlı 220 delegenin tamamının oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi. Kongrede konuşan MHP Malatya İl Başkanı Dr. Ömer Faruk Kalı, kongre süreçlerinin devam ettiğini belirterek yeniden ilçe başkanlığına seçilen Samanlı’ya başarılar diledi. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Kalı, “Güç kaybediyoruz algısına inanmayın, bizler liderimiz önderliğinde Türkiye’de ve Malatya da büyük bir güç kazanıyoruz. Milliyetçi hareket Partisi teşkilatı olarak bu gücü koruyalım” dedi.

MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı ise göreve yeniden seçilmesinden dolayı delegelere teşekkür etti. Gündeme de değinen Samanlı, 15 Temmuz darbe girişimi esnasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin dik duruş gösterdiğini belirterek “Kalkışmanın ilk saatlerinden itibaren genel merkeze gelip bunun bir kalkışma olduğunu ve bunun karşısında olduğunu mevcut hukümetin yanında olduğunu bildirmiştir. Genel başkanımız dik duruşu ile dünya da takdirle karşılanmıştır” diye konuştu.

MHP’nin bölünmesi için çalışanların olduğunu dile getiren Samanlı, “15 Temmuz’dan önce MHP’yi bölmeye çalışmışlardı, ama gerçekleşmeyince o arkadaşlar Kasım ayında parti kurmak için yeniden hareket geçmişler. Parti kurarken de Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımızı hiçe sayıp başbuğumuzu tanıdıklarını söylüyorlar. O arkadaşlara buradan seslenmek istiyorum. Alparslan Türkeş’nin tarihi sözünü hatırlatmak istiyorum. ‘MHP dışında Ülkücülük yapanlar, Yahudi dükkanında asılı besmele tabelasına benzer’ sözünü hatırlatmak istiyorum. Bizler MHP’de siyaset yapıyoruz ve ülkücülerinin yeri MHP’dir” şeklinde konuştu.

Kongreye MHP MYK üyesi Adem Özbay, MHP İl Başkanı Dr. Ömer Faruk Kalı, Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Yeşiltepe Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Özcan Gözene, Akçadağ Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Eyüp Gönültaş, Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Emrah Yılan, MHP eski il başkanı Mehmet Erdem ve partililer katıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız