SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP’ den Malatya Baro Başkanına Ziyaret

0
Güncellendi - 2016-11-04 17:22:14
MHP’ den Malatya Baro Başkanına Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem ve parti yöneticileri Baro Başkanı Enver Han’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Geçtiğimiz günlerde yapılan Malatya Barosu seçimlerinde yeniden başkan olarak seçilen Enver Han’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. MHP Malatya İl teşkilatı bu kapsamda Enver Han’ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Baro Başkanı Enver Han, “Yaklaşık 20 gün önce yapılan Baro seçimleri ile ilgili tarafımıza tevdi edilen Baro Başkanlığı görevini hayırlamak için gelmişler. Siyasi partilerin demokrasimiz açısından çok büyük önemi var. Siyasi partiler demokrasinin olmazsa olmazı önümüzdeki süreçlerde de siyasi partilerimize önemli görevler düşüyor. Ben bu ziyaretten dolayı Milliyetçi Hareket Partisine önümüzde ki dönemde başarılar diliyorum. Tabi mesleğimiz açsından da çözülmesi gereken problemler vardır. Bunlar içinde kendilerinden siyasi olarak destek bekliyoruz” ifadelerini kulandı.

Baro’nun adaletin mihenk taşı olduğunu kaydeden MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem ise “ Adaletin savunuculuğunu ve öncülüğünü yapan bir kurum bu kurum son zamanlarda adaletin zaman zaman askıya alındığı bir dönemde tekrar göreve gelmeleri önemli adalet askıya alındı derken yanlış anlaşılmasın yani kamu da basın da zihinlerde adaletin tam anlamıyla uygulanmadığı bir dönem olarak kamu da bir yer edinmiş son zamanlardaki uygulamalar. Böyle bir zamanda tekrardan göreve gelmeleri önemli adaletin mihenk taşı olan bu kurumun ülke genelinde başarılı olmasını istiyoruz. Bir yerde kamuyu en fazla aydınlatan kurumun başında geliyor. Hayırlı olsun başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

İha

MHP DEN BARO BAŞKANINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ (YAKUP ARKIN/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız