SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP Doğanyol Kongresi

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:25:44
MHP Doğanyol Kongresi
A- A+ PAYLAŞ
Milliyetçi Hareket Partisi'nin Doğanyol ilçe kongresi parti merkezinde yapıldı.
MHP il başkanı Arif Yıldız, Merkez İlçe Başkanı Ali Kaya, Doğanşehir İlçe Başkanı Muzaffer Çelebi, Milletvekili aday adayı İbrahim Kara ile Ülkücü İşçiler Derne Başkanı Vahap Murat'ın da katıldığı kongrede konuşan Doğanyol ilçe başkanı Mustafa Geçgel, Doğanyol'un Malatya'nın en küçük ilçesi olduğunu, bu ilçede parti binasının sürekli açık tutulacağını, Doğanyol'da da bayrağa sahip çıkacaklarını söyledi.
 
Divanın Mehmet Erdem başkanlığında oluşturulmasından sonra sözalan il başkanı Yıldız,"Yapmış olduğumuz kongreler Malatya'da MHP'nin şahlanışına vesile olacaktır. Öyle olması gerekir. Ülkenin yükselişi de buna bağlıdır.Kutlu davanın neferleriyiz. Kanımız aksada zafer İslamın, sözü bizim davanın ana temelidir."dedi.
 
Daha sonra yapılan seçimde Mustafa Geçgel yeniden ilçe başkanlığı görevine getirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız