SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"MHP, HDP'ye Oy Topluyor"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:10:59
A- A+ PAYLAŞ

AKP Milletvekili adayları seçim gezilerini yoğunlaştırdı. AKP adaylarından Bülent Tüfenkci, "7 Haziran'da millet onlara gereken dersi verecek"dedi.

AKP'nin çalışmalarına ilişkin basın bülteni şöyle:

"AK Parti’de seçim çalışmaları hız kesmeden devam ederken, AK Parti Malatya Milletvekili adayları ilçe ve esnaf ziyaretlerinin yanı sıra mahalle toplantılarını da ihmal etmiyor. AK Parti Malatya Milletvekili adayları Bülent Tüfenkci ve Bayram Taşkın, İnönü Mahallesi’nde düzenlenen ortak toplantıya katıldı. 

İnönü Mahallesi sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği mahalle toplantısı, 6-0 sloganları eşliğinde gerçekleştirildi. Mahalle toplantısının açılış konuşmasını yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Bir buçuk yıl içerisinde 3 seçim gerçekleştirmek her ülkeye nasip olmaz. 7 Haziran seçimleri ise seçimlerin en önemlisi ve Türkiye’nin dönüm noktası. 7 Haziran seçimleriyle birlikte yeni Türkiye’nin yönü çizilecek, kaderi değişecek” dedi. 

TAŞKIN: 7 HAZİRAN GÜNÜ HESAP SORACAĞIZ

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bayram Taşkın da mahalle toplantısında bir konuşma yaptı. CHP’nin Malatya’daki en büyük eserinin Valilik binası önündeki İnönü heykeli ve Meclis’e başörtüsüyle girmek isteyen milletvekiline “Bu hadsizi dışarı atın” sesleri olduğunu kaydeden Bayram Taşkın, “Kemal Derviş’i yurt dışına gönderip parayla dönmesi talimatı veren ve emeklinin maaşını ödemeye çalışan zihniyet de eski Türkiye’nin ve CHP’nin zihniyetidir. Başörtülü bacılarımızı okula almayıp polise coplattıran, ikna odaları açan, psikolojik baskı uygulamaları da CHP’nin eserleridir. O eski Türkiye’den 7 Haziran günü hesap soracağız” ifadelerini kullandı. 

TÜFENKCİ: MHP, HDP’YE OY TOPLUYOR

İnönü Mahallesi’nde düzenlenen ortak toplantıda söz alan AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise, “Birileri çıkmış bir şeylerin hesabını yapıyor. Türkiye koalisyonlarla yönetilsin, HDP barajı aşsın düşüncesindeler. CHP’si, MHP’si, HDP’si, paraleli hepsi bir araya gelmiş. Amaçları Recep Tayyip Erdoğan gitsin, AK Parti bitsin. MHP’liler çıkıp HDP’ye oy toplama noktasına gelmiş. Bunu seçimden sonra koalisyon kurma hayalleri için yapıyorlar. Ancak başarılı olmayacaklar. 7 Haziran’da millet onlara gereken dersi verecek” sözlerini kaydetti. 

ESNAF ZİYARETİ..

AK Parti Malatya Milletvekili Adayları Adayı Nurettin Yaşar esnaf ziyaretinde bulundu. 

Yaşar, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçim kapsamında Pamuk Han, Zahireciler, Kadayıfçılar ve Peynirciler, Efe İş Hanı, İstanbulluoğlu İş Hanı ile Sivas Caddesi esnaflarını ziyaret etti. Esnafları tek tek gezen Yaşar, Avcılar ve Atıcılar Derneği'ni de ziyaret ederek, dernek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Ziyaretleri sonrası açıklamada bulunan Yaşar, "AK Parti, Türkiye'nin tamamını kucaklayan bir barış, demokrasi, çatışmasız istikrarlı bir süreç. Hem ekonomiyle hem sosyalleşen yapısıyla bu bütünlüğü sağlayacak bir Türkiye oluşturmaya çalışıyoruz" dedi.

Yaşar, 7 Haziran'da yapılacak olan seçimin geride kalan 9 seçimin anası mahiyetinde olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: "Bu seçim, Türkiye'nin kalkınması ve gelişmesi için farklı partiler arasındaki bir rekabetten çok; Türkiye'de milletin ana partisi, Türkiye'nin geçmişini ve geleceğini kucaklayacak, Türkiye'yi normalleştirme ideali olan bir partiyle, eski Türkiye'nin çatışması söz konusu"

ÖZHAN KALE'DE..

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı ve Başbakanın Başdanışmanı Taha Özhan, 7 Haziran seçimleri kapsamında Kale ilçesini ziyaret etti. Kale’de vatandaşlara seslenen Özhan, “Taşlanması gereken o kadar çok şeytan vardı ki ağız tadıyla işimizi yapmamıza izin vermediler.  Bizler 13 yıl boyunca hem şeytan taşladık hem de tavaf ettik” dedi.

7 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala AK Parti Malatya Milletvekili Adayı ve Başbakanın Başdanışmanı Taha Özhan, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Kalelilerle bir araya gelen Taha Özhan’a, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı eşlik etti. Kale ilçesi ziyareti sırasında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Seçim süreçleri Türkiye için her zaman çok önemli olmuştur. Bizim millet olarak en büyük zafiyetimiz; geçmişi çok çabuk unutmamızdır. Ne zaman iktidara beceriksiz bir yönetim gelse bu ülke 20 yıl geriye gidiyor. Bunları unutmayıp, milletçe adımlarımızı bu doğrultuda atmalıyız” ifadelerine yer verdi.

“KADERİN ÜZERİNDE BİR İRADE VAR”

Kale’de vatandaşlara seslenen AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan ise “Yeni Türkiye” vurgusu yaptı. “Bizler yeni Türkiye'yi inşa ederken, birileri bizi eski Türkiye'ye döndürmeye çalışıyor” diyen Özhan, “7 Haziran, ‘Yeni Türkiye'yi inşa etmemiz anlamına gelecek. Kurdukları kirli tezgahlar işe yaramıyor. Oyunların üzerinde oyun var, kaderin üzerinde bir irade var. Cenab-ı Hakk'ın yardımı bizimle oldukça hiçbir zaman bizi bitiremeyecekler. 13 yıldır taşlanması gereken o kadar çok şeytan vardı ki ağız tadıyla işimizi yapmamıza izin vermediler. Bizler 13 yıl boyunca hem şeytan taşladık hem de tavaf ettik” şeklinde konuştu.

“EN ÇOK KILIÇDAROĞLU’NUN ANLAMASI GEREKİRDİ”

Taha Özhan, konuşmasının devamında Kılıçdaroğlu’na yüklendi. Kılıçdaroğlu’nun gaz odalarında ailesini kaybettiğini belirten ve bu nedenle Kılıçdaroğlu’nun mazlumun halinden anlaması gerektiğini ifade eden Özhan, “Ancak ne yazık ki Kılıçdaroğlu, ‘Türkiye’ye sığınan Suriyelileri Baas rejiminin zulmüne göndereceğim’ diyor” dedi. Özhan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kemal Kılıçdaroğlu, Dersim’de CHP ve Kemalist zulmü altında ailesini, eşini, atasını mağaralarda gazlanarak kaybetmiş bir adam. En fazla onun mazlumun halinden anlaması gerekir. Dersim katliamı yapılırken Seyit Rıza’nın en yakın arkadaşı olan Nuri Dersimi, yanındakilerle beraber Suriye’ye sığınmıştı. O gün onlar muhacir, Suriyeli kardeşlerimiz ensardı.  Bugün Kemal Kılıçdaroğlu’nun ideolojik akrabası Eset, Baas rejimi oradaki kardeşlerimizi katlediyor ama bundan 70 yıl önce Dersim’de böyle bir katliama kurban edilmiş bir ailenin çocuğu, ‘Türkiye’ye sığınan Suriyelileri Baas rejiminin zulmüne göndereceğim’ diyor.

BAŞKAN KAHTALI: BİZE ALLAH YETER

Taha Özhan’dan sonra bir konuşma da AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı yaptı. Başkan Kahtalı açıklamasında “Sandığa gidin” çağrısında bulunarak, “7 Haziran’da inşallah sizler tarih yazacaksınız ama mutlaka sandığa gidin, bu seçimde oyunuzu mutlaka kullanın” sözlerini kaydetti.

Başkan Kahtalı ayrıca Kale ilçesinin 7 Haziran seçimleri için karar verdiğini, Kale’de vesayete, statüko partilerine, eski düzen Türkiye partilerine ve çözüm karşıtlarına oy olmadığını söyledi. Başkan Kahtalı, Kalelilere seslenerek, “7 Haziran’da inşallah Kale’den birincilik bekliyoruz. Şimdiden kullandığınız oyların, yaptığınız tercihlerin hayırlı olmasını Rabbimden diliyorum. Allah bizi millete hizmet yolundan ayırmasın, bize Allah yeter, bize millet yeter, bize Kale yeter, bize Malatya yeter, bize Türkiye yeter” diye konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız