SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Kavga!.. MHP İl Başkanı ve 4 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2018-03-19 22:26:26
Silahlı Kavga!.. MHP İl Başkanı ve 4 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, iki grup arasında otel lobisinde başlayan tartışma, otel dışında silahlı kavgaya dönüştü. Silahlı kavgada 5 kişi yaralandı. Olayda, MHP kurultayına katılan MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar'ın da yaralandığı öğrenildi.

İddiaya göre; saat 16.00 sıralarında Çankaya ilçesi Maltepe Mahallesi, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bulunan bir otelde yaşandı. Otel lobisinde  iki grup arasında çıktığı iddia edilen olayda tabanca ile ateş edilmesi sonucunda MHP İl Başkanı Bülent Avşar’ında aralarında bulunduğu toplam 5 kişi yaralandı.

Yaralılar Ankara’daki çeşitli hastanelere kaldırıldılar.

Bu arada, MHP'den konuya ilişkin olarak saat 21.22’de yapılan açıklama şöyle;

“BASINA VE KAMUOYUNA DUYURU

MHP 12.Olağan Kurultayı için Ankara’de bulunan MHP İl Başkanı R.Bülent Avşar ve il ve ilçe teşkilatları bir otelin lobisinde dinlenirken, iki grup arasında çıkan tartışmada, Kavga büyümesin diye araya giren Başkan Avşar, silahla etrafa ateş açan vatandaşın önüne geçerek silahı elinden almaya çalışırken, silahın ateş alması sonucu hafif sıyrıkla yaralanmıştır. İl Başkanı Avşar silahı vatandaşın elinden almak suretiyle büyük bir faciayı önledi.

Olayla ilgili bir açıklama yapan İl Başkanı Avşar, “Bazı yazılı ve görsel basında aynı zamanda sosyal medyada çıkan suikast , il ve ilçe teşkilatlarının kendi aralarındaki kavganın haberinin asılsız ve yalan olduğunu vurgulamak isterim. İl teşkilatımızla kurultay sonrası otel lobisinde istişare ve sohbet için orada bulunuyorduk. Olay esnasında facia çıkmasın diye olaya müdahele ederek araya girdik. Malatya il ve ilçe teşkilarımızın aralarında hiçbir zaman husumet ve kavga asla olmamıştır olmayacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyrulur.”

Malatyahaber.com

OLAY YERİ FOTO: hurriyet.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • Latif (6 yıl önce)
    Malatyada olsaydı teksas derdik, ankarada farklı demek
    0
    0
    Yanıtla
  • SinanA (6 yıl önce)
    CHP kongresinde, Ankarada bir otelde, CHP li bir il başkanı vurulsaydı iktidara yakın medya günlerce bu olayı tartışırdı. Bu olay ne hikmetse doğru dürüst haber bile yapılmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğru bir yorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Abuzer (6 yıl önce)
    Tamam da otelin Güvenlik görevlisi varken Ankara polis teşkilatı varken olaya müdahele etmek birz bize inandırıcı gelmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • oktay (6 yıl önce)
    il ve ilçe teşkilatı arasında çıkmıştır ama umarım sorun büyümez
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak (6 yıl önce)
    Artık nerde bi malatyalı orda mukaat
    0
    0
    Yanıtla
  • M ali (6 yıl önce)
    Başkanımıza çok geçmiş olsun. Böyle bir il başkanı malatya için büyük kazançtır herkese selamlar
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Malatya Teksascilar,sok,Kabadayilara kaldi Bu gun sayim yapsalar,her elvde,en,az 3 Tane, Silah,cikar 400,tl,verdinmi,silah,alirsin,isimiz Allaha,kalmis
    0
    0
    Yanıtla
  • Haberi okudunuz mu?????
    0
    0
    Yanıtla
  • ORBİYOLOG (6 yıl önce)44malatya isimli kullanıcı yorumuna
    44malatya kardeşim nerenle okudun haberi anlamadım, olay Ankarada olmuş. nasıl malatyaya bağladın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kim satıyormuş 400 TL ye silah, nerede?, nasıl? ne zaman? kim kiminle? atışlar nerede? deneme var mı?, mermileri kim temin ediyor?
    0
    0
    Yanıtla
  • Taner (6 yıl önce)
    Öncelikle geçmiş olsun. Ancak MHP disiplininde kayıp da gözden kaçmıyor değil, silah taşıyanlarla parti yöneticileri bir araya gelmemeye dikkat etmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇİFTÇİ44 (6 yıl önce)
    Ne faciası çıkacakmışda araya girdiniz çok merak ediyorum?
    0
    0
    Yanıtla
  • çiftçi44 bir günde sen tarlada kavga edersin araya kimse girmez o zaman sonucu bizde merak ederiz lütfen nankör olmayın başkan cesaretli bir duruş göstermiş
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇİFTÇİ44 (6 yıl önce)malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    İşinize bakınız malatyalı nickli arkadaş
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan Türker (6 yıl önce)
    Gecmis olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖzMalatyasporlu (6 yıl önce)
    Geçmiş olsun başkanım
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Han (6 yıl önce)
    Merhaba, MHP il teşkilatı konunun yanlış iletildiğini belirtiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla