SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP İl Başkanının Tepkisi

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Ömer Ekici, ''Ermenilerden Özür Dileme'' kampanyasına tepki göstererek, "Özür dileme kampanyası başlatanların isimlerini teker teker inceleyin, bakın hepsinin kimlik özürlü kişilik olduğunu göreceksiniz" dedi.

MHP İl Başkanı Ömer Ekici açıklamasında şunları dile getirdi:

"Kimlik özürlü oldukları için kendi milletinin tarihine atılan iftiraları kabul edip bir de özür dilemeye kalkıyorlar. Hainliği demokratlık gibi göstermeye çalışan bu kimlik özürlüleri, Türk milletinin ve devletimizin yok edilmesini amaçlayan her türlü projenin içinde görebilirsiniz. Ermeni çetelerin, Türk milletine yönelik tarihte gerçekleştirdiği vahşetleri görmezden gelip mağdur ve mazlum durumundaki Türk milletine arkadan hançer saplayan bu sözde aydınlar, bu toprakların utancıdır. Tarihimizde özür dilenecek tek bir millet vardır o da Türk milletidir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız