SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP İl Kongresi 19 Eylül'de

0
Güncellendi - 2020-09-11 02:21:34
MHP İl Kongresi 19 Eylül'de
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya’da ilçe kongrelerini tamamladıktan sonra İl Başkanlığı kongre tarihi de 19 Eylül olarak ilan edildi. Mevcut Başkan Mesut Samanlı'nın tek aday olarak seçime katılacağı belirtildi.

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, parti binasında, Malatya milletvekili Mehmet Fendoğlu ve parti yöneticileriyle birlikte yaptığı basın açıklamasında, “ İlçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından il kongresi için de tarih belli oldu. MHP Malatya İl Teşkilatı olarak kongremiz, 19 Eylül Cumartesi günü saat 09:30 da Ömer Halisdemir Konferans salonunda yoğun korona önlemleri altında yalnızca delegelerin katılımı ile gerçekleşecek” dedi.

Gerçekleşecek olan MHP Malatya il Kongresinde 13 ilçe başkanının önerisi ve MHP Genel Merkezinin takdirleri ile mevcut Başkan MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı'nın tek aday olarak seçime katılacağı belirtildi.

Yapılacak olan il kongresine MHP Genel Merkezi Divan Üyelerinden de katılımın olacağı kaydedildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • orhan4401 (3 yıl önce)
    Bu kongrede en az 2-3 aday daha olmalı bence çünkü Malatyada mhp bir kaç gruba ayrılmış gibi tek çatı altında toplayacak adaylar lazım.
    0
    0
    Yanıtla