SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP Kuluncak Kongresi Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:07:45
MHP Kuluncak Kongresi Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kuluncak İlçe Kongresi yapıldı. Kongrede, Ali Nacar yeniden ilçe başkanlığına seçildi. 
 
Ali Nacar, yaptığı konuşmada, “Kuluncak’ta bugüne kadar yaptığımız çalışmalara bundan sonra daha çok hız vereceğiz inşallah. Kongremizin Kuluncak’a, Malatya’ya ve Ülkücü Camiaya hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. 
 
"YAPTIĞINIZ İYİ KÜÇÜMSEMEYİN"
 
MHP İl Başkanı Av. Arif Yıldız’da konuşmasında,  “Burada yaptığınız iş küçümsenmesin, büyük işler başarıyorsunuz. Türkiye’nin geldiği durum vahim.MİT Müsteşarının, PKK’lılarla Oslo’daki yaptığı görüşme savcının dikkati ile KCK soruşturması sırasında tespit edildi. Burada şunu gördük: Türkiye Cumhuriyeti parçalanıyor. Oradaki görüşmede sözler veriliyor, sizin özerkliğinizi tanıyacağız deniliyor. PKK ne yapacak? Silahını bırakacak, şehre inip silahlı güç olacak. Bu olursa kimin lehine olacak? Amerika ve AB’nin, Başbakan üzerinden Türkiye üzerinde oynadığı oyun bu! ABD eski Dışişleri Bakanı Rice; 'BOP projesi kapsamında -Afrika’dan Türk Devletlerine kadar 22 ülkenin sadece rejimleri değil, sınırları da değişmesi gerekir, bunu da biz belirleriz' dedi. Arap Kışına dönen Arap Baharı diye dayatılan olayları, isyanları çıkartanların bir kısmı CIA elemanları tarafından yetiştirilmişlerdir. Amerika, BOP Eşbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üzerinden emellerine ulaşıyor. BDP Eşgenel başkanı Selahattin Demirtaş, -bırakın özerkliği devlet olduk- diyor. İşte bu nedenle sizin yaptığınız iş önemli! Ülkücü duruşunuzu burada sergilerseniz Malatya’ya ve Türkiye’ye sirayet edecektir. Malatya’da Belediye Başkanlığını alır ve Milletvekilleri çıkartırsak ülkemizin bölünmesine çekilen sette bir payımız olacaktır. Şimdiden kongrede seçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum, Allah yardımcınız olsun” ifadelerini kullandı. 
 
MHP Malatya Milletvekili Adayı Adem Özbay ise yaptığı değerlendirmede: “Kuluncak MHP Kongresinin hayırlı olmasını temenni ediyor, bu kongrenin Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidarına vesile olmasını diliyorum. Başta İlçe Başkanımız Ali Nacar olmak üzere Yönetim Kurulu’na, emeği geçen tüm Ülküdaşlarıma ve Kuluncaklı  Hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
 
YÖNETİM KURULU 
 
Ali Nacar 'ın ilçe başkanlığındaki yönetim kurulu şöyle ; Lütfi Yılmaz, İsmail Zengin, Hakkı Nacar, Bekir Doğan, Abdullah Nacar, Hüseyin İşlek, Erdal Yılmaz, Halim Şimşek, Naim Yıldırım, Veli Gürbüz, Ömer Nacar, Mustafa Yetiz, Serdar Kılıç, Necmettin Sağlam.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız