SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'MHP Malatya'ya Önem Veriyor'

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:20:46
'MHP Malatya'ya Önem Veriyor'
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Teşkilatı, yönetim toplantısını yaptı.

Parti binasında gerçekleştirilen yönetim toplantısına; MHP MYK Üyesi Prof. Dr. Nizamettin Kazancı, MHP Malatya İl Başkanı Avukat Arif Yıldız, MHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu ile partililer katıldı. 

Yönetim kurulu toplantısında konuşan MHP Malatya İl Başkanı Avukat Arif Yıldız, “MHP Genel Merkez’de Malatya bu dönemde olduğu kadar, hiçbir dönemde bu kadar iyi temsil edilmedi. Malatya, Ankara’da gerçekten çok iyi temsil ediliyor. Bu anlamda MHP’nin Malatya’ya verdiği önemde ortaya çıkıyor” dedi. 

MHP MYK Üyesi Prof. Dr. Nizamettin Kazancı ise, iyi ve güzeli vatandaşın önüne getirmenin kendilerinin görevi olduğunu ifade ederek, “MHP ve ülkücü hareketin takipçileri, Türkiye’nin gelişmesinin yanında güzelleşmesi ve kaliteyle buluşması ihtiyacını anlatmaya çalışıyor. Bu bakımdan sizlere ve bizlere varılan ile yetinmek yerine güzel olanları bulup, vatandaşın önüne getirmek düşüyor. MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin Malatya’ya karşı bir sempatisi var” şeklinde konuştu. 

MHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, yönetim toplantısında bir araya geldiklerini belirterek, seçimle ilgili istişarelerde bulunacaklarını kaydetti. 

-KAZANCIOĞLU ZİYARETLERDE BULUNDU-

MHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, MHP Malatya İl Teşkilatı yönetim toplantısı sonrası Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Teşkilatı ile Malatya Ülkü Ocakları’nı ziyaret etti. 

Teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Kazancıoğlu, seçim çalışmalarıyla ilgili partililere bilgiler verdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız