SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP Merkez İlçe Kongresi Yapıldı

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya merkez ilçe başkanlığına yeniden Cumali Gürhan seçildi.

MHP Malatya Merkez İlçe Kongresi Sıtmapınarı'ndaki Çağrı Düğün Salonu'nda yapıldı. Kongreye, MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve eski Kilis milletvekili Mehmet Nacar, MHP eski Malatya Milletvekili Namık Hakan Durhan, MHP İl Başkanı Ömer Ekici, MHP'li eski başkan ve yöneticiler ile çok sayıda partili katıldı.

Kongrede konuşan MHP Genel sekreter Yardımcısı Mehmet Nacar, MHP'nin önümüzdeki seçimde iktidar olacağını belirterek, hükümetin politikalarını eleştirdi. Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün 'Filistin ve İsrail'in tapuları bizde' sözlerine tepki gösteren Nacar, "Filistin ve İsrail'e sahip çıktığı kadar, Kerkük'e, Musul'a ve Kıbrıs'a da sahip çıksın" dedi. Nacar, mezhep ve etnik kavga ile ülkenin parçalanmasına mutlaka engel olacaklarını ifade etti.

MHP Malatya eski Milletvekili Namık Hakan Durhan, hükümetin politikalarını eleştirirken, MHP İl Başkanı Ömer Ekici ise "Türkiye'nin kurtuluşu, her şeyden önce bugün hakim kılınmaya çalışılan ahlaki temellerden yoksun ve her manada çürümüş kapkaç siyaseti anlayışından kurtulmakla mümkündür" dedi.

Tek liste ile yeniden MHP Merkez İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Cumali Gürhan ise "Türkiye'nin içerden ve dışardan çökertilmesi için yürütülen planlı saldırıya karşı tepkisiz kalmak tarihin asla affetmeyeceği bir gaflet olacaktır" dedi.

Cumali Gürhan başkanlığındaki MHP Merkez İlçe Yönetim Kurulu'na şu isimler seçildi:

YÖNETİM KURULU ASIL ÜYELER:
Yasin Emekli, Abdurrahman Aslan, Burhan Doğan, Yaşar İnce, Mustafa Bağlı, Yalçın Yalçın, Turan Bölükbaşıoğlu, Ömer Çeçen, Ali Seydi Elmas, İhsan Köşker, Sedat Asatepe, Ramazan Öndeş, Aydın Tekinalp, Şaban Özbek, Memet Şahin ve Yakup Yılmaz.

YEDEK ÜYELER:
Ali Seydi Gökçe, Ergül Şahiner, Fahri Göçmez, Halil İbrahim Topal, Lütfi Vuruşan, Mehmet Başaran, Mehmet Pelit, Niyazi İnceler, Osman Nuri Avcu, Osman Uçar, Ramazan Göncü, Ramazan Toktaş, Şahin Apo, Vahap Çelik, Veysel Aslan ve Ahmet İlhan.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız