SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP Mitingine Davet

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:15:05
MHP Mitingine Davet
A- A+ PAYLAŞ

MHP Malatya İl başkanı Mehmet Erdem ve milletvekili adayı Hakan Yılmaz birlikte düzenledikleri basın toplantısında Malatyalıları  Salı günü saat 16.00'da Büyükşehir Belediyesi yayındaki alanında  düzenlenecek olan  MHP'e mitingine davet ettiler.

Basın toplantısında konuşan MHP il başkanı Mehmet Erdem; bugüne kadar iktidar partisi ve milletvekillerinin Malatya için bir çok söz verdiğini ama bunları yerine getirmediğin söyleyerek, sözlerini şöyle sürdürdü. " Milliyetçi Hareket Partisi olarak söylediğimiz vaatler bugün söylenip beş yıl sonra tekrarlanacak vaatler değildir. Bu vaatlerin hepsi MHP iktidarında yapılacaktır. Kimse bundan şüphe duymasın. Sorunların çözümü MHP'dir. Çözüm Devlet Bahçeli'dir. Bütün dostlarımızı, arkadaşlarımızı miting alanına davet ediyorum Salı günü saat 16'da buluşmak üzere diyorum." dedi.

Hakan Yılmaz ise " Geçmişte birçok vaatlerle karşılaştık, ama bunların hiç biri yapılmadı. Hepsi bir şekilde bir başka bahara ertelendi. Bilge liderimiz sayın devlet bahçeli yarın belediye yanı miting alanında seçim senedini halkımıza açıklayacaktır. Biz asla yapamayacağımız bir konuda söz vermedik. Liderimiz bu milleti hiç bir zaman aldatmadı. Tüm Malatyaları böyle bir lideri görmeye davet ediyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız