SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP Mitingine Malatya Katılımı

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Diyarbakır'da 16 yıl aradan sonra düzenlediği mitinge, çevre illerden birçok kişi katıldı.

MHP'nin Diyarbakır'da 16 yıl aradan sonra düzenlediği mitinge çevre illerden çok sayıda destek geldi. 4 minibüs ve 13 otobüsün geldiği Elazığ en fazla kişinin geldiği yer olarak gözlenirken, Osmaniye, Kilis, Samsun, Mardin ve Malatya gibi yakın illerden de MHP il ve ilçe teşkilatları miting alanında hazır bulundu.

Mitingin bitmesinin ardından katılımcılar merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Atatürk Stadyumu içerisine park edilmiş araçlara yöneldi. Yürüyüş esnasında çok sayıda kişi ülkücü hareket lehine slogan attı.

Öte yandan miting alanında çok sayıda özel harekat timleri bulunurken, Diyarbakır'da havadan ve karadan geniş güvenlik önlemlerinin alındığı gözlendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız