SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP Pütürge Kongresi Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:29:28
MHP Pütürge Kongresi Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pütürge ilçe kongresi yapıldı. Başkanlığa Ahmet Aslan seçildi.
 
Kongrede divan başkanlığına Mehmet Erdem, katipliklere Mehmet Ali Kaya, Vahap Murat ve Süleyman Celebi getirildikten sonra, gündemin diğer maddelerine geçildi. Kongreye katılan Malatya İl Başkanı Avukat Arif Yıldız, “Bizim davada insanlar önemli değil, dava önemli. MHP’nin güttüğü bu davaya hem ülkemiz, hem Türki Cumhuriyetlerin ihtiyacı var. Büyük Ortadoğu Projesi eş başkanı Başbakan Tayyip Erdoğan. Bu proje için düğmeye basıldı, Sudan’ı böldüler. Libya’yı bölecekler, şimdi de Suriye için düğmeye bastılar. Bunu tasarlayanlar kimle yapacaklar. Elbette Türkiye’deki işbirlikçileriyle. TBMM’de ülke için duruş sergileyen MHP var. Buna cesaret edemeyecekler. ABD’nin eski dışişleri bakanı açıklamıştı. Ülkelerin sınırlarını biz belirleriz diye. İşte buna engel olmak için ülkücü camiaya büyük görev düşüyor.”dedi.
 
Daha sonra yapılan seçimle yönetim Ahmet Aslan başkanlığında oluşturuldu. Aslan başkanlığındaki yönetimde smail Uğur Polat,Yasin Karakaş, Ramazan Baytekin,Murat Güngör,Mehmet Balcı,Taner Bıçkıcı,Ahmet Turan Beşirik,Ahmet Rıfai Aksu,Mehmet Kılıç,Mehmet Bayram,Cemal Kariman,Hüseyin  Güler ve Ramazan Karabulut görev aldılar.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız