SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP Seçim Bürosu Açtı

A- A+ PAYLAŞ

MHP'nin Doğanşehir ilçesindeki seçim bürosu törenle açıldı. İl Başkanı Ömer Ekici, açılışa gösterilen ilgiye teşekkür etti.

Seçim bürosu açılışıyla ilgili MHP bülteni şöyle:

"Yoğun katılımın,ve coşkulu olan açılışa MHP il başkanı Ömer Ekici, parti il yönetimi, kadın kolları, ülkü ocakları ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan il başkanı Ömer Ekici; Burada görüyorum ki Doğanşehir’ li kardeşlerim hemşehrilerim kararını vermiş yalana, talana, istismara, soyguna prim yok diyor.
Geleceğe damgasını vurup, milli irade gaspçılarına ‘hayır’ diyerek üç hilale damgasını vurma kararını bu coşkuyla verdiğini görüyorum.

Sizleri tebrik ediyorum, güzel Doğanşehirimize de bu yakışır.

MHP ‘ ye verilen her oy Doğanşehir’de ve tüm Ülkede bir güneş gibi doğacaktır.

Bu seçimi ciddiye almalıyız çünkü bu seçim;
Ahlaksızlığa karşı; şeref ve haysiyetin,
Teslimiyete ve bölücülüğe karşı; milli duruşun seçimi olacaktır.

Biz dış güçlerin himayesinde başkalarından icazet alarak iktidar olmayı, iktidar kalmayı zül sayarız.
Bizim;

İşbirlikçi medyamız , TRT miz yok,
Zekat dolandırıcılığımız da yok,
Bizim Yüce Milletimiz var.
Doğanşehirli hemşehrilerimiz var.
Anlımız açık, mazimiz temiz.
Biz 40 yıl önce millete güvenerek yola cıktık.

Namusumuzla, şerefimizle 40 yıldır meydanlardayız.
Bizim yanımızda sadece milletimiz oldu ve şimdi de sadece milletimiz var bununla gurur duyuyoruz, iftihar ediyoruz.

Siyasi manada Ülke adım adım dış güçlerin yazdığı senaryoyu hayata geçirerek parçalanma sürecini başlatmış, ve ülkemiz adım adım uçuruma doğru gitmektedir.

Ekonomik manada ; esnaf, köylü, çiftçi, memur, işçi, emekli her gün biraz daha çaresizliğe itilmekte ve evine ekmek götürebilme endişesiyle karşı karşıyadır.

İktidar partisi kömürle, makarnayla bu endişeyi giderdiğini sanarak oy avcılığı yapmaktadır.

Ama Türk milleti onurludur.

Fakiri de zengini de bunların seçim aldatmacasına prim vermeyeceklerdir.

Sosyal devlette insan onuruna , insan şerefine yakışan bir tavır vardır.
Fakir insanın onuru vardır.

Elbette devlet fakirin elinden tutacak ve onu haysiyetli bir hayat seviyesine çıkaracaktır.

Ama seçim zamanları beyaz eşya dağıtmanın anlamı onların vicdanlarına yönelik bir zorlamadır.

Türkiye bu vaziyette yürüyemez bu vaziyette beş on yılı kaldıramaz.

Bu yoksulluk, bu yolsuzluk, bu yozlaşma, bu işsizlik içerisinde çıkacak sosyal bir çatlamaya bölücülük, bölgecilik, mezhepçilik rengi verilerek ülkemiz bir çatışmaya, ayrışmaya sokulmak istenmektedir.
Plan bu plandır.

Bu planı Doğanşehir’de, Malatya’da, TÜRKİYE’ de bu millet bozmak zorundadır.

Aksi halde TÜRKİYE’ yi Yugoslavya’ ya benzetmek istemektedirler.

Buna fırsat vermeyeceğiz, vermemeliyiz.

Bunun için, bu oyunu bozmak için Milliyetçi Harekete verilecek her oy, bu oyunu sahnelemek isteyenlere vurulan bir tokat anlamına gelmektedir.

Doğanşehir de bu teslimiyetçi , omurgasız milli irade pazarlamacılarına bir Osmanlı Tokatı atmanızı istiyorum..
“Bizim işbirlikçi medyamız yok” diyen Ekici “Bizim yüce milletimiz var, alnımız açık ve mazimiz temiz” dedi.

Doğanşehir MHP belediye başkan adayı Faruk Yıldırım ise “Doğanşehirlilerle umutlu yarınlara şimdiden yürüyeceğiz” dedi. Yıldırım sözlerine şöyle devam etti: “Çocuklarımızın geleceği için var olacağız. Kimsenin şüphesi olmasın bu iş bizim işimiz” dedi. Doğanşehirlilerin ilgisinden memnun olan Yıldırım “Bu seçimin sonucunu da belirlenmiş oldu ve bu seçim zaferle sonuçlanacak” diye konuştu."

ÜNALDI'NIN GEZİSİ..
Öte yandan MHP Malatya Belediye Başkan adayı Cumali Ünaldı da seçim çalışmalarını sürdürüyor.

ANAP Malatya Belediye Başkan adayı Ramazan Özcan tarafından ziyaret edilen Ünaldı'nın, daha sonra yaptığı çalışmalara ilişkin yayınlanan bülten şöyle:

"MHP Malatya Belediye Başkan Adayı Cumali Ünaldı, ziyaretlerine ve gezilerine ara vermeden devam ediyor. Ünaldı, seçim çalışmaları kapsamında emeksiz esnafını ziyaret etti.

Projelerini anlatıp destek isteyen Ünaldı “29 Mart’ta Malatya’nın sorunları çözülmüş olacak” dedi ve esnaftan destek istedi.

ANAVATAN PARTİSİ ZİYARET
Anavatan Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı Ramazan Özcan MHP Başkan Adayı Cumali Ünaldı’yı ziyaret etti.
Ünaldı “ Malatya sağlam bir zeminde değil ve mastır planı yok. Biz bu planı yapacağız ve anayasa gibi kimse tarafından değiştirilemeyecek.

Ünaldı birçok partinin anket yaptırdığını söyleyerek “ onlar oy oranını öğrenmek için yaptırdılar. Biz de Malatya’nın en büyük sorunu ne diye anket yaptırdık ve sonuç işsizlik çıktı. Kayısı meselesi hallolmadan Malatya’nın hiçbir sorunu çözülemez.

Turgut Özal’a da övgüler yağdıran Ünaldı “Özal, kısa zamanda ne kadar büyük işler yapılacağını gösterdi ve aramızdan ayrıldı” diye konuştu.

Ramazan Özcan ise milliyetçi hareket partisinin Türkiye’de en köklü ve en saygın partilerinden biri olduğunu söyleyerek “Daha iyi bir gelecek kurmanın planlarını yapan adaylarımıza başarılar diliyorum. Adaylarımızın iyi projelerle gelmesi lazım ki biz siyasetçilerimizin itibarı zedelenmesin” dedi.

“Ne gelirse başa gelir diz toprağa dayanırsa baş düşer dize gelir” diyen Özkan hükümete yüklendi ve “bu millet evine ekmek götüremezse size şamarı indirir ve neye uğradığınızı şaşırırsınız” şeklinde konuştu. "

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız