SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'MHP Tek Başına Gelecek'

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçali, ilk seçimde tek başına iktidara geleceklerini söyledi.

Partisinin Malatya Anemon Otel'de düzenlenen bölge istişare toplantısına katıldıktan sonra otelden ayrılırken basın mensuplarının soru yönelttiği MHP Genel Başkanı Devlet Bahçali, muhtemel bir erken seçim sonrasında gerektiğinde CHP ile koalisyon yapıp yapmayacaklarına ilişkin bir soru üzerine, ''MHP tek başına iktidar olacaktır'' şeklinde cevapladı.

MHP lideri Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ve komutanların Gediktepe'deki görüntülerine ilişkin bir soruya karşılık şunları söyledi:

''Bu tartışmalar Türk milletine yakışmayan tartışmalardır. Oraya gitmek isteyen ayakta da durabilir, çömelir de daha da dik durabilir. Bu konuyu Türkiye'nin gündeminde bulundurarak bazı siyasi partilere prim taşımanın hiç kimseye faydası yoktur.''

Bahçeli'ye kendisinin Gediktepe'ye gidip gitmeyeceğine ilişkin soru üzerine, ''Bize gitmemiz için teklif yapılmıştır. Katılmamayı düşündüğümüzü bildirmiştik" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, Dişişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun İsrail Ticaret Bakanı ile görüşmesine ilişkin soruya, ''Bu konulara girmeyelim'' cevabını verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız