SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP Türkeş İçin Mevlid Okutacak

0
Güncellendi - 2016-04-03 19:16:41
MHP Türkeş İçin Mevlid Okutacak
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, MHP Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in ölümünün 19. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Erdem, merhum Alparslan Türkeş için mevlit okutulacağını belirterek, tüm Malatyalıları mevlide davet etti.

MHP Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in, ölümünün 19. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımlayan MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, Alparslan Türkeş’i rahmetle andığını ifade etti. Erdem mesajının devamında, “Türk milliyetçiliğinin bilge lideri Başbuğ Alparslan Türkeş, 4 Nisan 1997 tarihinde Cuma günü Ankara’da yaşamını yitirmişti. 80 yaşında hayatını kaybeden Alparslan Türkeş, Cumhuriyet tarihinin büyük siyasi liderlerindendi. Zorluklarla dolu yaşamını milletine adayan Alparslan Türkeş’in ölümü Türkiye’de ve Türk dünyasında büyük üzüntüye yol açmıştı. Vefatından yıllar geçmesine rağmen Alparslan Türkeş, Türk milliyetçilerinin gönlünde hala ‘başbuğ’ diye anılıyor ve yetiştirdiği kadrolar, bina ettiği kurumlar merhum liderlerini rahmetle ve hürmetle anmaya ve onun çizdiği ülkülerin yolunda yürümeye devam ediyor. Hakka yürüyüşünün 19.seneyi devriyesinde, her yıl olduğu gibi Türkiye’de ve Türk dünyasında anma programları düzenleniyor. Pazartesi günü Beştepe’deki Anıt Mezar da düzenlenecek programa her sene olduğu gibi milliyetçi, ülkücü camia, vatandaşlarımız ve Türk dünyasından misafirler katılacak. Alparslan Türkeş için Malatya’da da mevlit okutulacak. 4 Nisan 2016 Pazartesi günü ikindi namazı öncesi Malatya Yeni Cami’de okutulacak mevlide bütün Malatya halkını ve partilileri davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız