SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP Yazıhan Kongresi Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:27:12
MHP Yazıhan Kongresi Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

MHP Yazıhan İlçe Kongresi yapıldı, Hasan Basri Kaya yeniden başkanlığa seçildi.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Adem Özbay, MHP İl Başkanı Hacı Mehmet Demirkaya, MHP eski İl Başkanı ve Milletvekili aday adayı Arif Yıldız, MHP Hekimhan İlçe Başkanı Ramazan Öztürk, MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, çok sayıda partilinin katıldığı Genel Kurul Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Genel Kurulun Divan Heyeti Başkanlığını Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Adem Özbay yaparken Katip Üyeliklere Ramazan Öztürk, Hasan Onbaşıoğlu ve Alaaddin Tosik seçildi. Faaliyet ve Mali Raporların okunup üyelerce kabil edilmesinden sonra MHP MYK Üyesi Adem Özbay, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mesajını okudu. MHP İl Başkanı Hacı Mehmet Demirkaya Genel Kurulda yaptığı konuşmada, Malatya'dan MHP'ye çok yoğun katılım olduğunu ve 7 Haziran'da yapılacak olan Genel Seçimlerde birinci parti olarak çıkacaklarını iddia etti.

Seçime tek liste halinde katılan Hasan Basri Kaya, Genel Kurula katılan 90 delegeden 70'e yakının oyununu alarak yeniden Başkanlık koltuğuna oturdu.

Hasan Basri Kaya'nın yönetim listesinde şu isimler bulunuyor: Abdulvahap Kıroğlu, Vahap Kızılkaya, Lutfu Sulu, Hasan Feti İlhan, Resul Aslan, Hacı Kılıç, Kaya Çıblak, Salman Doğan, Mehmet Uzay, Cengiz Kaya, Mahmut Aslan, Servet Kutan ve Habip Kuşbey

Genel Kurul, İlçe Teşkilatının önünde çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız