SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP Yönetiminden Çakır'a Ziyaret

0
Güncellendi - 2017-04-25 20:30:12
MHP Yönetiminden Çakır'a Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Ömer Faruk Kalı,beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret etti.

Göreve yeni atanmaları dolayısıyla tanışma ziyaretlerinde bulunduklarını belirten MHP İl Başkanı Kalı, “Bu ziyaretlerimiz sırasında Malatya için ortak çalışma alanlarının oluşturulması, ilimiz ve ülkemiz için faydalı hizmetler üretilmesinin yanı sıra bu hizmetlere bizlerin ne gibi katkılarının olabileceği konularını görüşüp, değerlendiriyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Kalı ile yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

Başkan Çakır, “Siyasi Partiler memleketimizin geleceğini ve halkın taleplerinin, sorunlarının temsil edildiği en üst makamlardır. Siyaset ülkemizi geleceğe taşıyacaktır. Malatya’da siyasi parti temsilcilerimiz ile bir ve beraber olma gayreti içerisindeyiz. MHP İl Başkanlığı görevine yeni atanan Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. İnşallah hayırlı hizmetler yapmak nasıp olur” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız