SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP'de Adaylık İstifası

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:15:00
MHP'de Adaylık İstifası
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Arif Yıldız, milletvekili aday adayı olmak için il başkanlığı görevinden ayrılacağını açıkladı. 

MHP il binasında MHP ilçe başkanları ile partili yöneticilerinde katıldığı bir basın toplantısı düzenleyen MHP İl Başkanı Arif Yıldız, “Hemşerilerimizin haklarını savunabilmek ve kamu mallarının yandaşlara peşkeş çekilmesine engel olabilmek adına gerektiğinde suç duyurusunda bulunduk, gerektiğinde davaya müdahil olduk. Gerektiğinde doğru işler yapılabilmesi için tavsiyelerde bulunduk. Gerektiğinde yol gösterdik. İl Başkanlığı yaptığım 15 Ocak 2011 tarihinden beri insanımıza doğruları anlatarak ve doğrunun yanında duruş göstererek bilgilendirmeye çalıştık. Biz doğruları yaparken bazen AKP bazen de CHP bizimle birlikte hareket etti. Ancak bizler sürekli doğruları yaptık.

Bazen yaptıklarımız partimizin ve bizim aleyhimize de olsa devletimizin ve Milletimizin lehine ise biz yine o doğruları yapmaya devam ettik. Çünkü biz bu vatanı ve Milleti karşılıksız sevdik. Bazen üzüldük bazen sevindik ama bu Millete hizmet etmekten her zaman şeref duyduk” dedi.

Yıldız şunları söyledi:

“Ankara Hukuk Fakültesinde öğrenciyken Ülkü Ocağı Teşkilatlarında çalıştım. Avukatlığa başladığımdan bu yana hem Ülkü Ocaklarının ve hem de Partimin her türlü sıkıntılarında yanlarında oldum. 1999-2002 yılları arasında Malatya Merkez İlçe Başkanı olarak Milletime, Malatya’ma ve Partime hizmet ettim. 2002 yılında Partimden 4. Sıra Milletvekili adayı oldum. Türkiye’de listelere giren en genç adaylardan biriydim. 15 Ocak 2011 tarihinden bu tarihe kadar Malatya İl Başkanı olarak hizmet etmeye devam ettim. Bu defa Cenab-ı Hak’kın takdirine, Bilge Liderim, sayın Genel Başkanımın teveccühüne nail olursam, hemşerilerim de tercih ederse; Milletime, Malatyalı hemşerilerime ve dava arkadaşlarıma Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde hizmet etmek arzusundayım. Bu nedenle gururla ve şerefle taşımaya çalıştığım İl Başkanlığı görevimden ayrılmak ve Milletvekili aday adayı olmak üzere Genel Merkez sayın yetkililerine müracaat edeceğim. Birlikte çalıştığımız süre içerisinde bilerek yanlış yapmadım. Ancak hepimiz insanız ve hata yapmak insana mahsustur. Birbirimize hakkımız geçmiştir. Benim hakkım sizlerde var ise hakkımı helal ediyorum. Sizlerin hakkı bana geçti ise haklarınızı helal etmenizi diliyorum. Hepinizden Allah razı olsun.”

MHP İl Başkanı Yıldız’a kadın kolları tarafından hizmetlerinin anısına bir buket çiçek takdim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız