SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP'de Bayramlaşma Töreni

0
Güncellendi - 2016-07-06 22:22:10
MHP'de Bayramlaşma Töreni
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığı’nda bayramlaşma programı yapıldı.

Malatya İl Başkanlığı binasında yapılan bayramlaşma törenine Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Sema Altuntaş, MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem partililerin bayramını kutlayarak, “Ramazan Bayramı’nın ülkemize, milletimize, Malatya’mıza ve partimize hayırlar getirmesini diliyorum. Milli ve manevi değerlerimizin doruğa çıktığı mübarek 11 ayın sultanı Ramazan ayımızı geride bıraktık. Başta ülkemiz olmak üzere bütün İslam Alemi'nin tüm kötülüklerden korunmasını, kargaşalıktan, terörden muhafaza etmesini ve Müslüman kanının aktığı bölgelerde kanın biran önce durmasını, kardeşliğin yeniden eski günlere dönmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz” diye konuştu.

iha

MHP"DEN BAYRAMLAŞMA (ERDAL AKBUĞA/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız