SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP'de Bayramlaşma

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:39:06
MHP'de Bayramlaşma
A- A+ PAYLAŞ

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığı’nda bayramlaşma programı yapıldı. 

Malatya İl Başkanlığı binasında yapılan bayramlaşma törenine Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, MHP Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin, MHP Kadın Kolları Başkanı Ayşe Çoşkun, Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Adayları Fikret Şinasi Kazancıoğlu, Güzin Koçak, Serdar Yıldız ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

Cuma Namazı sonrası yapılan bayramlaşmada konuşan MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem partililerin bayramını kutlayarak, “Kurban Bayramı'nın ülkemize, milletimize, Malatya’mıza ve partimize hayırlar getirmesini diliyorum. Müslüman kanının aktığı bölgelerde kanın biran önce durması, kardeşliğin yeniden eski günlere dönmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz” diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Adayı Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu ise herkesin bayramını kutlayarak “İnşallah bundan sonraki bayramlar daha iyi geçer. 3 vatan evladı daha şehit oldu ne yazık ki bayram seyran dinlemiyorlar, ne yazık ki bu ülkenin birliğini, dirliğini bozmaya çalışıyorlar” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız