SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP'de Devir-Teslim

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Arif Yıldız, "MHP bu ülkenin milli refleksidir. Bu milli refleksin Malatya'da gösterilmesi, Türkiye açısından çok önemlidir" dedi.

MHP'de eski başkan Ömer Ekici'nin (soldaki) milletvekili aday adayı olarak görevi bırakmasının ardından, göreve yeni atanan Avukat Arif Yıldız (sağdaki), düzenlenen devir-teslim töreniyle görevi devraldı.

Törende konuşan MHP eski il başkanı Ömer Ekici, "Görevde kaldığım 8.5 yıl içinde hiç bir yanlış harekette bulunmayarak, MHP'nin milletimizin dününü, bugününü ve yarınını temsil etmesinden dolayı, önce vatanım, sonra partim ve ben düşüncesi ile hareket ettim. Yeni göreve seçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Ben il başkanlığını MHP Milletvekili aday adaylığı süreci için bırakmıştım. Ülkemiz tehlikeli bir süreçten geçiyor" dedi.

MHP'nin yeni İl Başkanı Av. Arif Yıldız'da, "Başarılı hizmetinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Allah bundan sonrada işini gücünü rast getirsin, yolunu açık etsin. MHP bu ülkenin milli refleksidir. Bu milli refleksin Malatya'da gösterilmesi, Türkiye açısından çok önemlidir. Biz bu nedenle görevin bize verilmesinden sonra çalışmalarımıza yoğun bir şekilde başladık. Malatya'daki bütün arkadaşlarımızı, ülke, bayrak ve dini hassasiyeti olan bütün vatandaşlarımızı partiye davet ediyorum, yuvalarına davet ediyorum. Malatya'da ne kadar dava arkadaşımız varsa, ne kadar milli hassasiyeti olan varsa, herkesi alın buraya getirin, bu ülke için kendiside taşın altına elini koysun" diye konuştu.

Konuşmalardan sonra Yıldız, hizmetlerinden dolayı Ekici'ye bir teşekkür plaketi verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız