SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP'de Seçim Bürosu Açılışı

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya'da ilk seçim bürosunu törenle açtı.

Atatürk Caddesi'ndeki 1 No'lu seçim bürosunun açılışında konuşan MHP Malatya İl Başkanı Ömer Ekici, 22 Temmuz seçiminde iktidar olmak için çalışacaklarını belirtip, milliyetçi harekete destek istedi. Ömer Ekici, "Malatyalı, Malatya'yı çok iyi bilen, bulundukları görevlerde bunu en iyi şekilde ispat etmiş, değerli adaylarımızla Malatyalı hemşehrilerimizin huzuruna çıkıyoruz" şeklinde konuştu.

Ekici, konuşmasında şunları söyledi:

"Kendilerinden biri olduğumuzu asla unutmayacağız. Yetki verip iktidar yaparsanız bunlar gibi Haçlı zihniyetine teslim olmayacağız. Bu hareket; projeleri olan, birikimi olan, inancı olan, kadroları olan ve her şeyden önemlisi yüreği olan bir harekettir. İlk seçim bürosunun İslam alemine,Türk milletine, milliyetçi harekete, Malatyamız'a ve aday arkadaşımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, '60. hükümet milliyetçi hareketin olacak' diyoruz."

Açılış törenine partinin 7 milletvekili adayı, partililer ve vatandaşlar katıldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız