SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP'de Son Gün 14 Kasım

A- A+ PAYLAŞ

MHP İl Başkanı Ömer Ekici, 29 Mart 2009'da yapılacak yerel seçimler için aday adaylığı sürecinin başladığını, başvuruların 14 Kasım'a kadar kabul edileceğini açıkladı.

Ekici, konuya ilişkin olarak şu açıklamayı yaptı:

"29 Mart 2009’da yapılacak mahalli idareler seçimi için partimizde aday adaylığı sürecini başlatmış bulunuyoruz.
Milliyetçi Hareket, yüreğinde ve gönlünde vatan sevgisi, millet sevdası, al bayrağa hürmet, birleşme ve kucaklaşma arzusu, insana hizmet aşkı taşıyan ve vazgeçilmez ilkelerimizi benimsemiş erdem ve ahlak sahibi herkese açık en önemli siyasi buluşma adresidir.

Partimiz, 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde;
 İnsanı merkeze alan kutlu bir hizmet anlayışına sahip,
 Temsil ettiği milliyetçi fikirlerin yüksek sorumluluğunu taşıyan,
 Sağlıklı ve huzurlu bir toplumun yetişmesinde görev almaya talip,
 Mahalli idarelerin demokrasi içindeki yeri ve önemine vakıf,
 Büyük milletimizin kardeşliğini korumakta mutlaka kararlı olan,
 Namuslu, faziletli, ahlaklı ve dürüst hizmeti ilke edinen adaylar ve kadrolarla yola çıkacak ve mutlaka başarıya ulaşacaktır.

İl teşkilatımız “Seçimin Başlangıç Tarihi” öncesi hazırlık sürecini aşağıdaki şekilde yürütecek ve tüm teşkilat kademelerince belirlenen hususlara titizlikle uyulacaktır.

1- Partimizden, belediye başkanlığı, belediye meclis üyeliği ve il genel meclisi üyeliği için aday adayı olmak isteyenler;

a. İlçe ve belde merkezleri için ilçe başkanlığına,il merkezinde merkez ilçe başkanlığına, 14 Kasım 2008 Cuma günü saat 17.00’ a kadar başvuracaklardır.

b. İlçe ve merkez ilçe başkanlıkları, kendilerine yapılan başvuruları tasnif ederek 16 Kasım 2008 Pazar günü saat 17.00’a kadar il başkanlığına intikal ettireceklerdir.

c. İl teşkilatımız ilçelerden, gelen aday adaylığına ilişkin listeleri, 21 Kasım 2008 Cuma günü saat 17.00’a kadar Genel Merkez’e intikal ettirecektir.

Siyasetimizin vazgeçilmezlerini savunarak, partimizin kırkıncı yılında bir bayrak da ben dikmek istiyorum diyen herkese kapımız ve gönlümüz açıktır.

Bu düşüncelerle, hizmet yarışında partimizi tercih eden bütün hemşerilerimize ve dava arkadaşlarımıza seçim çalışmalarında üstün başarılar diliyor, ilimizin ve büyük Türk milletinin huzur ve refahı ile kardeşliğinin korunması yolunda bu seçimlerin bir vesile ve fırsat olmasını temenni ediyor,saygılar sunuyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız