SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP'den Birlik Mesajı

A- A+ PAYLAŞ

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Arif Yıldız, partileri ile ilgili son dönemde bazı söylemlerin çıkartıldığını belirterek, "MHP adayları ile teşkilatı ile birlik ve bütünlük içerisindedir, diridir, seçim çalışmasına devam etmektedir." dedi. MHP İl Başkanı Arif Yıldız, beraberinde MHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Hasan Tunç ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Yıldız şunları söyledi, "Seçimler kısa bir süre sonra neticelendirilecek. Malatya'da MHP çok güzel bir atılım ve çok güzel bir seçim çalışması yapmak kaydı ile birlik ve beraberlikle bu seçimi tamamlamak üzere. Bu seçimin sonucunda MHP Türkiye genelinde birinci parti olduğu gibi Malatya'da da birinci parti olacaktır. Bütün çalışmamız bu yöndedir. Malatya'daki kardeşlerimiz de bu gayreti değerlendirecektir. Son zamanlarda bizim partimizin dışında, MHP'deki bu birlikteliğe gölge düşürecek söylemler duyuyoruz. MHP adayları ile teşkilatı ile birlik ve bütünlük içerisindedir, diridir, seçim çalışmasına devam etmektedir. Kim ne derse desin, bizim için önemli olan MHP'deki bu birliğin devam etmesidir. Zaten kıskanılan durum ise budur. MHP, ilk günden itibaren adayları ile teşkilatları ile nasıl seçim çalışmasına başladıysa, 13 Haziran sabahına kadar da aynı çalışmaya devam edecektir. Malatya maalesef sahipsiz bir durumdadır. İktidar Malatya'ya sahiplik yapmamaktadır. Bu sıkıntılara cevap verme zamanı 12 Haziran'da sandıktır."dedi

MHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Hasan Tunç da, "Teşkilatımız iri ve diridir. MHP'nin tüm mensupları ve tüm ülkücü kadroları ile dünde bir bütün idi, bugünde bir bütündür, Allah'ın izni ile yarın da bir bütün olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti'nin makus talihini sona erdirerek, Malatya'da yokluğu, çaresizliği, işsizliği sona erdireceğiz. Vatandaşların kapatılan aş yuvalarını, iş yuvalarını yeniden açmak istiyoruz. Biz Malatya'ya hizmet etmek için Malatyalıların karşısına çıktık. MHP, teşkilatı
mensupları ile omuz omuzadır. Güzel Malatya'nın güzel insanlarından dua ve destekleri ile MHP'ye oy vermelerini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Yıldız, düzenledikleri mitinge katılarak destek veren Malatyalılara teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız