SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP'den Çakır'a Teşekkür Ziyareti

0
Güncellendi - 2016-08-12 18:57:48
MHP'den Çakır'a Teşekkür Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret etti.

Akşam saatlerinde gerçekleşen ziyaret sırasında bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Mehmet Erdem, 15 Temmuz akşamı yapılan darbe girişiminin fiziken ortadan kaldırıldığını belirterek, Başkan Çakır’a darbe girişimine karşı gösterdiği gayretlerden dolayı teşekkür etti.

Erdem: Allah sizden razı olsun

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Malatyalıların da darbe girişimine karşı üstün gayretleri olduğunu kaydeden Erdem, özetle“Siz, Şehrül Emin dediğimiz makamdasınız. Allah sizden razı olsun. Sayın Valimizle beraber büyük gayret sarf ettiniz. Devlet ve millet müşterek hareket edince insanlarımıza ayrı bir heyecan, gayret geldi. Memleket için, millet için, ezan için, mutluluğumuz için şehitler verildi.

Birisi tankın altına uzanmış, birisi de üstünde. İkisi de aynı gaye peşindeler. İki manzaranın aynı anda görülmesi dünyaya ibretlik bir şey. Bu millet fitneleri, hainleri bertaraf etmiştir. Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasına ilaveten, bir daha 15 Temmuz’u göstermesin diyorum. Yapmış olduğunuz gayretlerden dolayı partim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Çakır: Ülkemiz büyük bir felaketin eşiğinden döndü

Ziyaretten dolayı MHP İl yönetimine teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Türkiye’nin 15 Temmuz’da büyük bir felaketin eşiğinden döndüğünü söyledi. Darbe girişiminin büyük bir ihanet olduğunun altını çizen Başkan Çakır, özetle şunları söyledi:

“15 Temmuz darbe girişimi Türkiye’nin yıllarca mücadele ettiği karanlık güçlerin ülkemizin her noktasına yıllarca sinmiş ihanet çetesi ile birlikte topyekûn başkaldırısıydı. Ülkemizin savunmasını kırmak, gelişimini önlemek, bir iç savaş girişimiydi. Gerçekten Türk halkının bilinçli, darbelerin karşısında ilk defa bu kadar yürekli durması bizlere gelecek adına büyük ümitler verdi. Cumhurbaşkanımız, hükümetimiz, siyasi partilerimiz darbenin karşısında dik durdular. Tankların, uçakların bomba attığı, halkın üzerine ateş açtığı böyle büyük bir planlı girişim karşısında, halk onurlu bir duruş sergiledi.

Darbenin önlenen bir ayağı da Malatya idi. Halkımızın feraseti, vatanına, bayrağına sahip çıkması, gerçekten özlediğimiz bir tabloydu. Milliyetçi Hareket Partimiz de ülkücülerimiz de ilk günden beri meydanlardaydı. Bundan dolayı hem MHP yönetimi ve Ülkü Ocakları’na hem de gençlerimize teşekkür ediyoruz. Konu vatan ve bayrak olduğu zaman gerisi teferruattır. Bizler böyle bir araya gelmeyi, kenetlenmeyi bilmemiz lazım. Bu kalkışma, sıradan bir kalkışma değildi. Uzun yıllar planlanmış ve ülkenin gerçekten bütün kurumları hedef alınmış, Cumhurbaşkanının öldürülme planlarından tutun da hükümetin çökertilmesi, bütün yetişmiş beyinlerin yok edilmesi üzerine kurulmuş, daha doğrusu Türkiye’nin parçalanması üzerine kurulmuş bir darbe girişimiydi. Ben burada bütün siyasi partilerimize teşekkür ediyorum, sokağa çıkan hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Vatanı, bayrağı savunmak önemliydi. Bundan sonraki süreçte de ihanet içerisinde olacak farklı fikirdeki gruplar vardır. Çünkü bu vatan içinde çok hain çıkıyor. Bu nedendir bilmem. Ama bu hainlere karşı, ihanet içerisinde kalanlara cezalarını görmediği takdirde bunlar yine yılan gibi başını her taraftan kaldırabilirler. Bunların üzerine bundan sonraki süreçte çok ciddi bir şekilde gidilmeli. Hak ettikleri cezaları da almalılar.”

Bülten

mhp

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • HARBİ ADAM (7 yıl önce)
    EYÜP 'E KİM ABİ DİYORRRRRRR
    0
    0
    Yanıtla