SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP'den CEM Vakfı'na Ziyaret

0
Güncellendi - 2016-04-25 15:49:13
MHP'den CEM Vakfı'na Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Teşkilatı, Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerini Cumhuriyetçi Eğitim Vakfı (CEM Vakfı) Malatya Şubesi ile sürdürdü.

MHP İl Başkanı Mehmet Erdem ile yönetim kurulu üyeleri, CEM Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan’ı ziyaret etti. Burada konuşan MHP İl Başkanı Mehmet Erdem, ülkenin son yıllarda çok kritik bir dönemden geçtiğini belirterek, "Biz de parti olarak bu kaos döneminde ülkemizde mili birlik ve kardeşliğin sağlanması açısından Kutlu Doğum Haftasını da bir vesile kılarak, dernek ve vakıflarımızı, partilerimizi birlik ve beraberlik zemini içerisinde birleşme yönünden dolayı gezi düzenledik” ifadelerine yer verdi.

Sürdürülen terör operasyonları kapsamında hemen hemen her gün şehit haberlerinin geldiğini ifade eden Erdem, “Gerçekten ülkemizin içinde bulunduğu şu ortamın biran önce sona ermesi için başta bu birlik ve beraberliğin sağlanması için bu mübarek günlerde dualarımızı eksik etmememiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CEM Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan ise, "Ülke olarak biz Hz. Muhammed’e ümmet olmaktan duyduğumuz gururu söyleriz. Ama Cenabı Peygamberimiz sağ olsaydı, bizdeki bu sıkıntıları ve ayrışmaları görseydi acaba ‘Ey ümmetim sizinle gurur duyuyorum’ der miydi? Dolayısıyla bu soruyu kendimize sormalıyız” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin devlet yönetme geleneği olan bir ülke olduğunu ifade eden Doğan, ülke olarak içerisinde bulunduğumuz kaos ortamının herkesi üzdüğünü söyledi. Türkiye’nin hem Mustafa Kemal Atatürk’ün bıraktığı çizgide hem de bir Müslüman ülke olma özelliği ile İslam ülkelerinin sancaktar ülkesi olacağına inandığını söyleyen Doğan, “Bunun için de hep birlikte bir çaba içerisinde olmalıyız. Hacı Bektaş’ın da çok güzel bir sözü olan ‘Bir olalım, iri olalım, diri olalım’ söylemini doğrultusunda eğer birliğimizi sağlayamazsak birilerine yem oluruz, birileri sorunlarımızı kaşır, çok daha karanlık günlere götürülürüz. Siyasi ideoloji olarak herkes sandık başında hür vicdanı ile bağlı bulunduğu siyasi partiye elbette oyunu verebilir. Ama hangi siyasi parti olursa olsun şuna inanıyorum ki nihai hedeflerin güçlü birlik içerisinde çağdaş bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti olması gereklidir” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız