SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP'den CHP'ye 'Geçmiş Olsun' Ziyareti

0
Güncellendi - 2016-08-26 17:23:05
MHP'den CHP'ye 'Geçmiş Olsun' Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, Artvin’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da bulunduğu konvoya yapılan terör saldırısından dolayı CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, bir dizi programlara katılmak üzere Karadeniz turuna çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılçdaroğlu’nun konvoyuna Artvin’in Şavşat ilçesinde terör örgütü tarafından yapılan saldırıdan dolayı bugün CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz’ı ziyaret ederek yapılan saldırıyı kınadı. Enver Kiraz’a ve CHP’lilere geçmiş olsun dileklerini ileten Erdem, yapılan saldırı soncu bir askerin şehit olduğunu hatırlatarak, şehit askere Allah’tan rahmet diledi.

Teröre karşı birlik ve beraberlik vurgusu yapan Erdem, “Teröre, bölücülere, vatan ve millet düşmanlarına karşı biz hepimiz CHP’liyiz, MHP’liyiz, AK Partiliyiz, hepimiz Aleviyiz, Sünniyiz, Türk’üz ve Kürt’üz, bu böyle bilinsin. Hain emelleri olan kim olursa olsun ve gücü ne olursa olsun Türk milleti sürekli bu hususta birlik ve beraberlik içerisindedir. Allah milletimizi korusun. Ben bu vesile ile Kemal Kılıçdaroğlu’na çok çok geçmiş olsun diyorum. Allah bir daha bu günleri bize yaşatmasın” diye konuştu.

Geçmiş olsun ziyaretinden dolayı MHP İl Başkanı Erdem ve partililere teşekkür eden CHP İl Başkanı Enver Kiraz ise, "Sağ olsunlar birçok parti temsilcisi bizi arayarak geçmiş olsun diklerini iletti. Bugün de MHP İl Başkanımız ziyaret etti. Dün Genel Başkanımız Artvin’de bir suikast girişimine maruz kaldı. Bu girişimi atlattık ama ülkenin geldiği durumu göz önünde bulundurduğumuzda her gün şehit haberleri ile uyandığımız önemli bir süreçten geçiyoruz. Bugün yine Şırnak’ın Cizre ilçesinde 11 polisimiz şehit oldu ve 45 civarında yaralı polisimiz var. Bu çok acı bir tablo ben şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum” şeklide konuştu.

Türkiye’nin teröre asla boyun eğmeyeceğini belirten Kiraz,Türkiye'nin sahipsiz olmadığını ifade etti. Kiraz, "Biz bu ülkeye sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu ülke öyle kolay kurulmadı, 3-5 tane kendini bilmeze asla geçit vermeyeceğiz ve sonuçta asla terör kazanamayacak. Mutlaka ve mutlaka bu ülke kazanacak, birlik ve beraberlik kazanacak. Biz de her şartta bu birlikteliğe hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Kiraz, konuşmasında terörle mücadeleye destek vereceklerini de aktararak, “Ana muhalefet partisinin genel başkanı da diğer partilerin genel başkanları da, bu ülkenin her yerine gidebilecek durumda olması gerekiyor. Bu ülke bu gün bu duruma gelmişse, ülkenin bir yerinde ana muhalefet partisi genel başkanına bir suikast girişimi olabiliyorsa ve birileri buna cesaret edebiliyorsa hepimizin bunun üstünde ciddi bir şekilde düşünmesi ve durması lazım. Biz 15 Temmuz’da olduğu gibi terörle mücadele konusunda da diğer siyasi partilerle ve hükümetle işbirliği yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız